![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "aşıklar size soruorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: mrs.x.ray ´isimli üyeden Alıntı bende aşkı henüz bulmuş değilim.açıkçası erkeklerın gerçekten sevdiklerine inanmıyorum ama inanmak istiyorum. Alıntı: ortacı kız ´isimli üyeden Alıntı evet bende sana katılıyorum, bu konuda erkeklere ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum Alıntı:
evet kızlar hepsine güven olmuo hatta coguna olmuo ama bazıları varki gercekten sevio o da sizin gibi düsünüo sora ortak yanları bulup konusunca tmm diosun buldum ve gercektende buluosunuz tabii bu zaman icinde sevgisini ve güvenini de size hissettirio | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum aşk nefes almaktır,kalbin atmasıdır.yaşamaktır.ama hiç bitmeyecek,yorulmayacak aşk çocuklardır.(allah herkese çocuklarıyla ve kocasıyla hiç bitmeyecek aşk,sevgi,huzur,sağlık dolu uzun ömür versin.) |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum amin.. Allah herkese hayırlısını,sevdiği ve sevildiği kişiyi, aşık olduğunu versin diyorum. herkese mutluluklar diliyorum :) |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: konya Yaş: 19
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum ben de aşığım.onu çok seviyorum.gülmemin de ağlamamın da sebebi o.nefes almak onunla güzel.ellerini tuttuğumda hiç bırakmak istemiyorum.onu çok ama çok seviyorum.:smile: ---->YETKİN<---- |
| | |
| | #15 | ||
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum Alıntı:
Alıntı:
__________________ | ||
| | |
| | #16 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum Bence insan sonucu ne olursa olsun sevmeli aşık olmalı o duyguyu tatmalı anlatılmaz yaşanır derler ya öyle birşey en güzelide aşk acısı yani sevgine karşılık alamamak insanı çok olgunlaştırıyor ölümü her an düşünüyorsun onsuz nasıl yaşıyacagını düşündükce insan daha bi olgunlasıyr ne demişler sen sev eger karsılık verırse dogru kişidir eger karşılık vermezse yanlış kişidir hayat tesadüflerle doludur tesadüf eseri görürsün tesadüf eseri aşık olursun ama bu tesadüf seni ölümü düşünmeye sürüklerse bilki yalnış yoldasın neyse gittikçe saçmalıyorum aşk güzeldir :D |
| | |
| | #17 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum Alıntı:
İyi forumlar. | |
| | |
| | #18 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 23
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum Alıntı:
__________________ SıKTı ArTıK HeRŞeY!!! | |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşıklar size soruorum "Vazgeçtiğin topraklarının hepsi senindir " yani insan neden vazgeçerse o bir şekilde gelip insanın oluyor . Aşktan vazgeçip , "tamam demekki olmuyor" dediğiniz noktada çoğu zaman aşk kendiliğinden geliyor yüreklerinize . Ben hayatımda bir kere aşık oldum . Herşeyi bırakıp , tüm ruhumla onun olacak kadar çokk sevdim ben balımı . Hala da seviyorum . Karşılıklı olduğu zaman aşk , hakikaten bir başka oluyor insan . Bakışı da , yüzündeki gülücük de , içindeki huzur da daha bir başka oluyor bence . Herkesin karşılıklı ve gerçek aşkı en azından bir kez olsun tatmasını dilerim . |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |