![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "sakın gitme babacığım" başlıklı konu görüntüleniyor, "bilyorumki sensiz hayat çok zor, sen yoğun bakımda ölümle pençeleşirken kulağına hep benim için yaşamalısın ne olur beni bırakıp gitme sakın dedim günlerce sana okadar çok alıştımki sensiz bir hayatı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sakın gitme babacığım bilyorumki sensiz hayat çok zor, sen yoğun bakımda ölümle pençeleşirken kulağına hep benim için yaşamalısın ne olur beni bırakıp gitme sakın dedim günlerce sana okadar çok alıştımki sensiz bir hayatı düşünemiyorum, sen her kriz geçirdiğinde 1 kez bense 1000 kez acı çekiyorum beni sensiz ve sevginsiz sakın bırakma yakışıklım seni çooook ama çooook seviyorum bunu sakın unutma babacığım... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gercekten zor bir durum duygularini ne hissettigini uzuntunu birazcikta olsa anliyorum..Sana sabirlar Allahtan babanada acil sifalar diliyorum...Cok gecmis olsun..
__________________ |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sakın gitme babacığım duyarlılığın için çok teşekkür ederim, Allah Razı Olsun inşallah düzelir; ama hergün bugünmü ölecek gözüyle babana bakmak çok kötü ve acı veriyor insana çünki doktorlar kurtulma şansı yok sürekli kriz geçirip bir gün dayanamayacak ve ölecek dediler tabiki önce ALLAH bilir. bu arada sende en kısa zamanda ailene kavuşur ve hasret giderirsin iyi forumlar nilayyy:smile: |
| | |
| | #4 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seninde dedigin gibi Allah'tan umut kesilmez iyilesir insallah ve birlikte daha cok zaman gecirirsiniz umarim..Ayrica iyi dileklerin icin tesekkurler benim ailem suan yanimda kavusali yarin bir hafta olacak ve cok mutluyum..Cerrah, blackdiamond ve karaca10 basta olmak uzere destek olan herkese sonsuz tesekkurler...
__________________ |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sakın gitme babacığım rica ederim. tekrar duyarlı davranışın içinde teşekkür ederim, ALAH kimseyi sevdiklerinden ayırmasın...:smile: :smile: :smile: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |