![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Canım Annem" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu siir benim canim anneme olsun cunku cok ama cok ozledim onu.. Günlerdir göremediğim yüzünün Sıcağını sindiremediğim kucağının Özlemini duyuyorum anne… Bir boşlukta gibiyim sensiz Akıp gidiyor zaman avuçlarımdan Bendini ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Canım Annem Bu siir benim canim anneme olsun cunku cok ama cok ozledim onu.. ![]() Günlerdir göremediğim yüzünün Sıcağını sindiremediğim kucağının Özlemini duyuyorum anne… Bir boşlukta gibiyim sensiz Akıp gidiyor zaman avuçlarımdan Bendini dinlemez ırmaklar gibi Durduramıyorum anne… Düşlerimde görüyorum seni, saçların bulutlar kadar ak, Gökyüzü kadar sonsuz sevgiler yüreğinde Şevkatle bakıyor gözlerin, herzamanki gibi Küçücük bir bebeğim ellerinde anne… Bu ne sıcak bir kucak!… Can verdiğin bedeninden bedenime Tükenmez sevgin, sabrınla, yüreğime Yüreğinin atışları karışıyor anne… Şimdi uzaklardayım… Hangi rüzgar attı beni gurbet ellere… Yüreğimdeki evlat sevgisi mi, ne? Susma! …Ne olur söyle anne… Sakınırken gözlerdeki nurdan Bir yarım orda kaldı, bir yarım burda… Bir soluk kadar yakınımdayken Daha, daha sarıp da koklayamadım anne… Yaşamın kuralı mı böyle? … Kaybetmeden bilinmiyor kıymeti Koşulsuz sevgi, ilgi nerde? Bulamadım yerine koyacak birini anne… Kaç mevsim geçti sensiz. Boynu bükük çiçeklerin... Gönül bahçende bensiz Biliyorum, özlüyorsun sen de, özlüyorsun beni anne… Zaman nasıl geçiyor, yanındayken bilemedim Seni ne çok özledim… Seni ne çok sevdim de söyleyemedim Söyleyemedim anne… Her gün bir fırtına esiyor yüreğimde Çığlık çığlığa kopan Kuşların kanatlarında türkülerim Ne olur dinle, dinle anne… Kimi gün sızı oluyorsun yüreğimde Kimi gün içime düşen top ateş, Sanki gökyüzünün bütün bulutları gözlerimde Sağnak sağnak yağmur oluyorum anne… Düşününce yaşanmadan geçen günlerimi Yalnızlık korkutuyor beni… Sanki ölüm tutmuş eteğimi Yaşamak istiyorum, yaşamak anne… Esirgemeyip sevgini, uzat o güzel ellerini Bir yanımla cocuğum hala, anla!… Kaybolmadan yaşam labirentinden Çıkar beni ne olur, çıkar anne… Leyla Işık _________________ iyiki varsin ve iyiki annemsin annecim seni cok seviyorum ve inan kizin cok ozledi seni... Nilay
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Canım Annem amanında bizim SÜPERMEDERATÖRümüz ailesini mi özlermiş. biliyorum gurbet zor ama bi de iyi yanından bak.ben on yıl önce babamı kaybettim en küçük kardeşim sanırım 5 yaşındaydı.neyse duygusallaştırma şimdi beni.arayıp soranın var, beklediğin ve bekleyenin var.sözlerim hasret çeken birisi için hiç bir şey ifade etmiyor biliyorum ama umarım azda olsa teselli edebilmişimdir.
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Canım Annem Sen ABD öğrenci misin Nilay ? Karaca10 sanada katılıyorum 4 yıl önce annemi bende annemi kaybettim... Ne demek olduğunu en iyi demiyeyimde en yakın nilay anlayabilir... Neise bu tür konular ortamı değişik atmosferlere sokar...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 Rep: 488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Canım Annem bu da benden sana armağan olsun Anneme... Ellerini uzatsana bana anne Ben gurbetin tam ortasındayım anne Tam ortasında sensiz ve yapayalnız Bir iki dostum var sadece Onlarda başka şehirde… Eve geldiğimde çekilirim odama Ev arkadaşım kendi odasında İşte o an..işte o an sen geliyorsun aklıma anne Ellerini uzatsana bana anne... Baksana gözlerime yine “Karamık” desene yine bana Gündüz pek vaktim olmuyor da Akşam olunca böyle oluyor işte Ağlıyorum yatağımda anne Kimseler görmeden sessizce Lütfen sen hissetme anne… Ellerini uzatsana bana anne.... Okşa saçlarımı yine Ayrılırken demiştin ya sen “Bu gurbet başka bir şey” diye Haklıymışsın be anne! Sen her zaman ki gibi yine. Öyle acı bir şey ki bu.. Gurbettin sensiz olduğu.. Ellerini uzatsana bana anne.... Anne! Sana bir şey itiraf edeyim mi? Hani sabah kaldırırdın ya beni “Volkan hadi kalk oğlum” diye O zaman uyku tatlı işte.. Kalkmak istemezdim ya Hatta kızardım ya sana.. Şimdi yanımda olsan da Sen uyusan da,anne. Ben de senin koynunda olsam Uyusam ve hiç uyanmasam... Ellerini uzatsana bana anne... Bu mektumu yine yollamam sana Diğerleri gibi… Sen bilme anne gurbette hislerimi.. Islanmış gözyaşımla beyaz kağıt Öylesine karalıyorum işte Sanki özlem gidecek gibi. Uzatsana bana anne,ellerini… |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Canım Annem Cok tesekkur ediyorum cok duyarlisin ellerine saglik..baska hangi hediye bu kadar anlamli ve guzel olabilir..ellerine yuregine saglik arkadasim...
__________________ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Canım Annem Evet cerrah anliyorum seni annesizlik cok kotu bi duygu basin sagolsun ve Allah sana sabirlar versin..
__________________ |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Canım Annem Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Canım Annem senin dostluğunu kazanabilmişsem ne mutlu bana
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Canım Annem evet anneler babalar çok değerli sağken değerlerini bilelim teşekkürler |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Canım Annem Sena politikacı gibi bir tipin var :) Anne ve babaların değerini bilelim... Teşekkürler Bende bu yorumu yazma gayretini gösterdiğin için sana teşekkür ederim...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |