![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Süpermeydan Sandığındaki Eski Konular" başlıklı konu görüntüleniyor, "Süpermeydan Sandığındaki Eski Konular Bazen eski sandıkları açarız ve geçmişe ait ne varsa onları yine elden geçiririz. Bazen hüzünleniriz, bazen tebessüm ederiz.Sandıkta ne varsa hepsinin bir anısı vardır. Ben bu ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süpermeydan Sandığındaki Eski Konular Bazen eski sandıkları açarız ve geçmişe ait ne varsa onları yine elden geçiririz. Bazen hüzünleniriz, bazen tebessüm ederiz.Sandıkta ne varsa hepsinin bir anısı vardır. Ben bu foruma Nisan ayında üye olmuştum ve nerdeyse altı ayı geçti. Ben bile eski konularıma ve yorumlarıma baktığımda bazen hüzünleniyorum,bazen tebessüm ediyorum. Kaç zamandır Süpermeydan Forumun sandıklarından eski konuları bir bir çıkartıyorum. Çoğu konu açıldığında ben bu forumda bile yoktum ama yine de o konuları açanları eskiye götürdüğümden eminim. Bu foruma emek veren arkadaşların emeğine ve yüreklerine sağlık diyorum. Yeni konu açmadan önce lütfen siz de Süpermeydan Forumun sandıklarını biraz karıştırmaya çalışın ve açacağınız konudan var mı diye bakmaya çalışın. Yorum yazılmamış emek verilmiş bir sürü konu var ve güncelleyince en azından görmeyen üyeler de o konuları görmüş oluyor. Emeğe saygı duyuyorum. Ve tüm üye arkadaşları ara sıra da olsa Süpermeydan Sandığını karıştırmaya davet ediyorum. ![]() İyi Forumlar
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Süpermeydan Sandığındaki Eski Konular Karıştır ablacım hortlat raflarda tozlanmış topicleri.. arada bende gelirim yardıma toz bezimi alıp.. Eğlenceli bi o kadarda bilgileneceğimizi umut ediyorum.. Kolay gelsin şimdiden...
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Süpermeydan Sandığındaki Eski Konular Alıntı:
Sağolasın gerçekten çok tozlanmış eski konular o kadar konunun tozunu almaya iki kişi yetmez:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #4 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Süpermeydan Sandığındaki Eski Konular Alıntı:
![]() Haydi SMF userleri kimler katılmak ister?
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |