![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Biz Serkan Altay" başlıklı konu görüntüleniyor, "Biz Serkan Altay. Daha önce Serkan Altay,sekhan,gavs isimleriyle sizlerle birlikte oldum. Tam 1 seneye yakın belki daha fazla bu Değerli sitenin üyesiyim... Bu güne kadar Supermeydanda geçirdiğim her andan memnunum ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Biz Serkan Altay Biz Serkan Altay. Daha önce Serkan Altay,sekhan,gavs isimleriyle sizlerle birlikte oldum. Tam 1 seneye yakın belki daha fazla bu Değerli sitenin üyesiyim... Bu güne kadar Supermeydanda geçirdiğim her andan memnunum ve mutluyum,ve birsürü mutlu,bi okadrda hüzünlü anı ile ayrılıyorum. Hiç bir internet deneyimim yokken,forumlarda hiç bulunmamışken buraya geldim ve ne öğrendiysem bu sitede öğrendim. Kimi kırmışsam eğer haklarını helal etsinler ve bilsinlerki kasten yapmadım,kimseye kin duymadım,kırıldım belki bazı olaylara ama hep iyi olacağını düşündüm iyide oldu zaten. Daha önce bu bölüme Gitmelerini haber veren veda yazıları ekleyen arkadaşlara sinir olur,habersiz gitselerya ne gereği var böyle vedalaşmaların derdim. Ama şimdi aynı şeyi ben yapıyorum. Farkettimki beni seven ve yokluğumu farkedebilecek kadar yakın arkadaşlıklar edinmişim ve onlara karşı sorumlu davranmalıyım. Kardeşim bu öğretim yılı başı İstanbula tayin oldu ve Bilgisayarını götürüyor.Ben karanlık ortamları sevsemde dumanlı ve kalabalık ortamlardan nefret ederim bunun için internet cafe leride kullanamam siteye girmek için.Belki orkun abinin cafesi olsaydı o zaman olurdu çift klimalı ![]() Tahmin ediyorum Kurban bayramında tekrar birkaç günlüğüne diğer kardeşim laptop'unu getirirse burda olurum.ama oda olmazsa 2009un yaz sonuna kadar yokum.Belki hatun izin vermezse oda olmaz ![]() Kendime yeni bir pc alabilirim aslında ama bu yolu yoğunluğumdan dolayı tercih etmiyorum. Bu ayrılık süresince çok yoğun olacağım,öncelikle yaklaşan düğünüm için hazırlıkları tamamlamayı düşünüyorum,Evin işleri bitmedi düğüne kadar hazırlamam gerek evimi. Sonra Atelyemde işler bi hayli yoğun çok ilgilenemedim insiyatif almam gerekecek.Abime çok fazla yüklendim her işe o koşuyor.Bir ehliyet alıp en azından montaj yükünü ondan almayı planlıyorum. Ve tabikide çok çok fazla ihmal ettiğim kitaplara geri dönüş yapmayı planlıyorum. Şunu belirtmeliyimki Allah ömür verirde Ölmez sağ kalırsam kesinlikle geri döneceğim. Sizlerden birinci ricam:Hiç bir ideolojik görüş birbirimizi kırmaya sebep olmasın,ideolojimizi insanlığımızdan,öfkelerimizi icreatlarımızdan,yazılarımızdan uzak tutalım. ikinci ricam:Sitemizde çok fazla açılmış konu var konu açmayın demiyorum ama arada geçmişte açılmış konulara bakarsanız çok muhteşem yazılar bulacaksınız. Bir hatamız kusurumuz olduysa affola,Birbirinize iyi bakın Ve Allaha emanet olun. Tekrar Görüşmek ümidi ile Hoşcakalın.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biz Serkan Altay Güle güle git güle güle gel mevt aramıza sen bu forumun en değerli üyelerinden birtanesisin.Yorumların,konuların ayrı bir renkti süpermeydana.Üzüldümde aslında ama bazen şartların gerektirdiğini yapmak zorunda kalır insanlar.Umarım en kısa zamanda dönersin aramıza unutmucaz seni merak etme.Hatta sen bilgisayarı şimdiden al arada gir bunada razıyız..İşşallah herşey dilediğince olur..Eşinede saygılar,sevgiler.. Bekliyoruz unutma sakın Süpermeydanı...:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 42111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biz Serkan Altay her veda bir başlangıçtır.. ama bu bir veda olmasın.. bir ömür boyu mutluluklar müstakbel eşınizle sayın mevt..
__________________ Eftelya |
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biz Serkan Altay Gule güle Serkan Bu siteye verdiğin emeklerden dolayı hakkını helal et, Gerçi supermeydan bağımlılık yapar seninde en kısa zamanda bir pc alıp aramıza döneceğini tahmin ediyorum. Supermeydan'da olmasan da kalbinin burda bizimle olacağını tahmin ediyorum,Umarım hersey gonlunce olur.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biz Serkan Altay 20 gram la başlayan bir hikayeydin sen içten samimi başka bir yüz vardı başka bir yürek ve ben o 20 gramın bende yarattığı hüzüne ortak ettim seni sen bilmesende gülerek gitmeler gülerek sevmeler ve gülerek dönmelerin olsun hayatında sevgili serkan kendine iyi davran....
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biz Serkan Altay mevt,güle güle arkadaşım.arada gel pc al bağımlılık yapmaz merak etme.eşinle uzun sağlıklı mutlu beraberlik dilerim.ilerde bebeğinle resimlerini koyarsın mavi gözlü kızıl saçlı güzel bir kız:) gözünün içi hep gülsün;veda etmiyorum.. |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biz Serkan Altay Mevt ben de bu konuyu bir veda olarak görmüyorum ve pc alıp geriye dönene kadar şimdilik güle güle git diyorum...Tüm güzellikler seninle olsun...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #8 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biz Serkan Altay Tekrar görüşeceğimizden eminim onun için şimdilik hoşça kal diyorum eşinede sevgiler ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 29262 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biz Serkan Altay Going means , Going Far. Going Far means , RETURNING gitmek uzaklasmak demekse , Cok uzaklasmak tamamen Geri donustur |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biz Serkan Altay Bu ayrılığın kısa sürmesini dileyenlerden olduğumu bildiğinizi umuyor ve aynı umudumu en kısa zamanda bı forumda karşılaşmak olarakta saklı tutuyotum. Allaha emanet olunuz. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |