![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Biz Serkan Altay" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çok üzüldüm gidişinize...En kısa zamanda geri döneceğinizi ümid ediyor ve hayatta başarılar diliyorum... Allah'a emanet olunuz...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 595 Rep: 59203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biz Serkan Altay Çok üzüldüm gidişinize...En kısa zamanda geri döneceğinizi ümid ediyor ve hayatta başarılar diliyorum... Allah'a emanet olunuz.
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biz Serkan Altay Açıkcası üzüldüm gitmenize umarım bu gidişiniz kısa olur ve yeniden aramızda olursunuz,şimdilik güle güle mevt.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #13 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biz Serkan Altay Ayrılığının kısa sürmesini dilerim Serkan abi, özleriz seni forumda..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |