![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Ramazan Bayramızı Tebrik eder Hayırlar getirmesini dilerim.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Başta Tüm alem-i islamın , Tüm müslüman kardeşlerimizin, Tüm ailelerimizin , Ramazan Bayramlarını tebrik eder.... Tüm insanlığa Hayırlar gtirmesini Sahibi kainattan diliyorum. Sağlık, sıhhat, ve huzur ile lebaleb olan nice ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 333 Rep: 33016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ramazan Bayramızı Tebrik eder Hayırlar getirmesini dilerim.. Başta Tüm alem-i islamın , Tüm müslüman kardeşlerimizin, Tüm ailelerimizin , Ramazan Bayramlarını tebrik eder.... Tüm insanlığa Hayırlar gtirmesini Sahibi kainattan diliyorum. Sağlık, sıhhat, ve huzur ile lebaleb olan nice bayramlara efendim. Hayırlı Bayramlar Herkese |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ramazan Bayramızı Tebrik eder Hayılar getirmesini dilerim.. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Tuttuğunuz Oruç ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Ramazan Bayramınız mübarek olsun... |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Ramazan Bayramızı Tebrik eder Hayılar getirmesini dilerim.. SMF Üyeleri Ramazan Bayramınız Mubarek olsun.. SGOR
__________________ |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ramazan Bayramızı Tebrik eder Hayılar getirmesini dilerim.. Tüm müslüman aleminin ramazan bayramı mübarek olsun.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ramazan Bayramızı Tebrik eder Hayılar getirmesini dilerim.. Herkese hayırlı bayramlar dilerim..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ramazan Bayramızı Tebrik eder Hayılar getirmesini dilerim.. herkese mutlu ve huzurlu bayramlar dilerim :)
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Ramazan Bayramızı Tebrik eder Hayılar getirmesini dilerim.. Yavaş yavaş azalan manevi değerlerin uhreviyetin tekrar kıymete gelmesi dileği ile. Herkezin Ramazan bayramını kutluyorum
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 123 Rep: 12282 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ramazan Bayramızı Tebrik eder Hayılar getirmesini dilerim.. İyi Bayramlar..mutlu ve huzurlu... |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 42111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ramazan Bayramızı Tebrik eder Hayılar getirmesini dilerim.. Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle
__________________ Eftelya |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |