![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "yalnızlık..notları.." başlıklı konu görüntüleniyor, "sen hiç bir ipliği iğne deliğinden geçirirken harcadığın zamanı düşündünmü? ben düşündüm...çok bozuldum kendime.ne kadar çok iğne geçmiş elime ve ben ne çok iplik görmüşüm rengarenk... şimdi yaşımı soranlara verdiğim ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalnızlık..notları.. sen hiç bir ipliği iğne deliğinden geçirirken harcadığın zamanı düşündünmü? ben düşündüm...çok bozuldum kendime.ne kadar çok iğne geçmiş elime ve ben ne çok iplik görmüşüm rengarenk... şimdi yaşımı soranlara verdiğim cevabı,harcadığım zamanı hayata böldüğümde buluyorum...hayat zor...hele ki hayatı anlamak için kafa yoruyorsan daha zor... yalnızlık güzel şeydir aslında...hem kendinle hem de kendin olmayan ötekilerle yüzleşme fırsatı bulabiliyorsun.. çıkardığın sonuç ne olursa olsun anlayacağın tek şey aslında hep yalnız olduğun...şimdi...eğer seni yalnız bıraktığını düşündüğün bir hayat varsa karşında sen büyüdün demektir. çünkü hayat; YALNIZ KALMAK DEĞİL YALNIZ KALABİLMEKTİR... ne kadar zor olsada... Sen hakettiğin kadarsındır... S. Güney...
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yalnızlık..notları.. Dinlemek güzeldir. Daha doğrusu anlatana bağlı bu. Ben seviyorum en azından. Yine de söyleyim; Sen hiç susma güney. Anlat. Yalnız insan için dost üçüncüdür. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yalnızlık..notları.. yokmuş yalnızlığın bir öncesi bir sonrası gecenin dizginlenmiş derinliğinde; ay;yıldızlarını koynunda tutarken! kovalıyordu sabahın ışığına yakın. ay vaktinde sevmişim demek ki seni... |
| | |
| | #4 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yalnızlık..notları.. Alıntı:
ben hep susuyorum aslında bu kadar konuşurken ve sen benim çığlıklarımdasın minik can çekişlerde minik dokunuşlarda kalemdesin kağıtta yürekte ve kocaman yanlızlıkta... çok sağol..sende ol..bende olurum herhalde.. susmayalım susmak herkese göre göreceli... sen tarihten gelen... sen hangi savaştasın susmalardamı yazmalardamı....yoksa.... "yok" lardamı...
__________________ | |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yalnızlık..notları.. Alıntı:
sevmelerin en acısında... ben seni yağmurlar altında ki muzip koşuşturmalarından tanırım haylaz şımarık ve hüzünlü.. ve yaşarken sevdanın en huysuzunu nasıl anlatayım ki kifayetsizliğimi,yazamayan kalemimi tutulan ve senle olan yüreğimi... seni seviyorum...
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: TEKİRDAĞ
Blog Mesajları: 12
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yalnızlık..notları.. Yanlızlık ve sessiz bazen çok iyi olabiliyor. Uzun süreli ve alışkanlık halinde sessizlik çok tehlikelidir. Her zaman çok seslilik her zaman güzel güzeldir |
| | |
| | #7 | |
koşup geldiniz bakın yanlızlık notlarıma... bakın çoksesli olduk aslında.. ben çok renkli çok sesliyim ama çok konuşup hiç konuşmayan biriyim.. Bilirsiniz psikolojik sıkıntıların çogu kişinin bilipte kendine itirafında güçlük yaşadıklarıdır.. benim itiraflarım sadece kendimedir belkide sessizliğimin tek sebebidir...
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yalnızlık..notları.. Uzun zamandır aradığım kayıp eşyayı buldum. Bilirsiniz. En azından tahmin edebilirsiniz o duyguyu. Hele içinden birkaç fotoğraf çıksa eskiye dair. Melankoli... melankoli... Şarap ile. Anlat... Ne olur. Hiç susmasan bile, hep dinlerim. Kimbilir... Belki daha neler bulurum. |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() | Cevap: yalnızlık..notları.. yalnizli bazen iyi düsünme zamanidir, bazende kaskati bir sancidir bogar insani umutla bekledigin umutsuzluklar cikar karsina.Iste düya kararirgün ortasinda nekadar neseli olsanda kirginligin ortadadir. |
| | |
| | #10 | |
karanlık değil aydınlığı ise görebildiğim kadar.. itinayla sakaladığım bütün değerlerimin bulunduğu sandık... korkarak açıyorum ,korkarak bakıyorum o naftalin kokusuyla genzimi yakan değerlerime... yok olmasınlar diye çabam yok olasınlar diye bütün susmalarım.. ve ben artık öğrendim susarak konuşmalarımda gizlediklerimin, elimdeki kırmızı kadehe yansımalarında ki beni benleri senleri onları..... kim...bilir....
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |