![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "yalnızlık..notları.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: kirmizigül ´isimli üyeden Alıntı yalnizli bazen iyi düsünme zamanidir, bazende kaskati bir sancidir bogar insani umutla bekledigin umutsuzluklar cikar karsina.Iste düya kararirgün ortasinda nekadar neseli olsanda kirginligin ortadadir. Kırmızı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yalnızlık..notları.. Alıntı:
kıpkırmızı yapraklarda duruyorsun dokunmaya korkuyorum umudum olurmusun..... çok sağol bu şiirsellikte olman keyif verdi... Neşe ...dudaklardaki tebessüm bu aralar ama kırılganlık yer etmiş galiba yürekte her daim olmaya meyilli adımları sert ve kararlı... gidermi ki....
__________________ | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 14368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yalnızlık..notları.. Kalabalıkların içinde kabalaştık ya o gün bugündür yanlızız. Biz yazdık bütün kalabalıklara kaba cümleleri, bir tek içine biz koymayı unuttuk. Yanlızlık sevilesi sessizlik.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() | Cevap: yalnızlık..notları.. iste ben o yalnizligim tüm umut kapilarim yavas yavas kapaniyor yoruluyorum anlatmaktan anlatamiyorum. ve karanlik uykularisürüyor ve aglama saatleri geliyor ve islak bir safak dir göz yaslari cimenleri üstünde yine o yalnizliktir yakip yandiran. |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Cennet'ten
Cinsiyet: Rep Gücü: 46 Rep: 4526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben büyüyeli yıllar olmuş o zaman yaşımda o kadar yok ama HAYAT işte HAYAT büyütüyor ister istemez... O muhteşem, kocaman yüreğine sağlık Güneyim, canım benim
__________________ http://img523.imageshack.us/img523/8...acennetrv3.gif |
| | |
| | #15 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yalnızlık..notları.. Alıntı:
dolanırken kalabalıklarda yalnız.. seni anlattı bana gece ... dinledim uzun uzun ,belkide o beni dinledi senli yalnızlıkta kalbim kalabalıkların içindeki denklanşöre sürekli basan aykırılıkta hayır bu değil dedi... sen yalnızlığım maskelerimin renkliliği senli sensizlikte olma isteği.. kalabalıklarda fotoğrafın arkasındaki seni görmek flaş patlamalarındaki aydınlıkta bana bakan sen yalnızlığım ve sen hep eşlik edin derken bilseki ne kadar çelişkilerdeyim ben...
__________________ | |
| | |
| | #16 | |
içinde ki kıpırtılar içindeki coşku nerde? Hayat dediğimiz belkide bizdeki yanlış ezberler... sen coşkunu gizlerken hani o özenle sakladığın... rahat bırak senli olmaların keyfindeki asıl seni.... hey görüyorum seni gerçek seni ise çok seviyorum...sağol...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |