![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm. Tekrar 8 yaşın tüm sorumluluklarını kabul etmeye hazırım. Yağmur sonrası çamurlu sularda tahta parçası yüzdürmek, kayalarda yürümek istiyorum. Çikolatanın paradan daha ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm. Tekrar 8 yaşın tüm sorumluluklarını kabul etmeye hazırım. Yağmur sonrası çamurlu sularda tahta parçası yüzdürmek, kayalarda yürümek istiyorum. Çikolatanın paradan daha iyi olduğunu çünkü daha tatlı ve yenilebilir olduğunu düşünmek istiyorum. Sıcak bir yaz gününde bir meşe ağacının gölgesinde oturup arkadaşlarımla limonata satmak istiyorum. Hayatın daha basit olduğu zamana dönmek istiyorum. Bütün bildiğin, renkler, çarpım tablosu ve ninniler ama bu kadar az bilmek seni rahatsız etmiyor çünkü ne bilmediğini bilmiyorsun ve umurunda da değil. Bildiğin tek şey mutlu olmak, çünkü seni üzecek veya kızdıracak şeylerden tamamen bihabersin. Dünyanın adil olduğunu, herkesin iyi ve dürüst olduğunu düşünmek istiyorum. Her şeyin mümkün olduğuna inanmak istiyorum. Yaşamın karmaşıklığını unutup, yeniden küçük şeylerden fazlasıyla heyecanlanmak, zevk almak istiyorum. Tekrar basit yaşamak istiyorum. Günümün, bilgisayar arızaları, kağıt yığınları, üzücü haberler, bankada para olmadan ay sonunu getirme kaygıları, doktor faturaları, dedikodu, hastalık ve sevdiklerin kaybedilmesinden ibaret olmasını istemiyorum. Aşkın varlığını (daha doğrusu yalan olduğunu) bilmek dahi istemiyorum. Gülümseme, kucaklaşma, tatlı bir söz, doğruluk, adalet, barış, rüyalar, hayaller ve kardan adam yapmanın gücüne inanmak istiyorum. İşte, çek defterim ve arabamın anahtarları, kredi kartlarımın ekstremleri,gelir belgelerim. Resmi olarak yetişkinlikten istifa ediyorum. Eğer bu konuda benimle daha fazla konuşmak istiyorsanız, önce beni yakalaman lazım, çünküüüü; Ebeee, elim sendeeeee! seyyid KEMERKAYA Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm maillerimden çok güzel bir slayt gösterisiydi... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 222 Rep: 22057 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm E güzel..........ebeeee! |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Cennet'ten
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4186 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben bu hayattan istifa etmek istiyorum ama malesef kabul edilmiyor Yüreğine sağlık
__________________ http://img523.imageshack.us/img523/8...acennetrv3.gif Konu doğangüneş tarafından (03-10-2008 Saat 03:06 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Büyüklükten istifa ediyorum Hayattan niye istifa etmeyi düşünüyorsun mavigece...:Enfado:Bi daha duymayım hayat ne kadar zor olsada çok güzel...
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Büyüklükten istifa ediyorum Ne güzel olurdu. Bir dilekçeyle atabilseydik üstümüzden bu yetişkinlik denen belayı, beklentisiz mutlu mesut yaşayıp gitseydik. En büyük sorunum okuma günün de öğretmenin kırmızı değil mavi kurdele takması olsaydı ki ben hep kırmızı kurdele alırdım. Ben bu metne uyarak istifamı hazırlamaya başlayım bari :)
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #7 |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: uşaq/siwaslı bi adıda CéHéNNéM Yaş: 12
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 917 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm ewt bnde hayattan istifa etmek istiom |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: TEKİRDAĞ
Blog Mesajları: 12
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm Hayat ve yaşam her zaman, her yerde, her saniye çok çok güzel gerisi yalan hiç bir istifa hayat ve yaşam kabul etmez. |
| | |
| | #9 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Büyüklükten istifa ediyorum Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |