![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "mahkeme...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bugün 24 Eylül çarşamba, bugün dayanaksız açılan davanın ilk mahkemesi görülecek Samsun adliyesinde... "sanık" Ömer Yüksel in temsil ettiği ve kurduğu SUPERMEYDAN NET. aleyhine açılan telif hakkı davası.... (sanık sözcüğünü ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mahkeme.... Bugün 24 Eylül çarşamba, bugün dayanaksız açılan davanın ilk mahkemesi görülecek Samsun adliyesinde... "sanık" Ömer Yüksel in temsil ettiği ve kurduğu SUPERMEYDAN NET. aleyhine açılan telif hakkı davası.... (sanık sözcüğünü ilk gördüğümde çok garipsemiştim,zira bu sözcüğe alışıktım ama bu isimle bağdaştıramadım galiba) Bizler tüm SÜPERMEYDAN ailesi olarak bu sıkıntılı durumdan en kısa zamanda kurtulmayı diliyoruz.. Bizlerin dikkatsizce savurduğu sözcüklerin yada açtığımız masum konuların hiç bir zaman zarar vermemesi en içten dileğimiz.. Sevgili Yüksel umarım temsil ettiğin bizler yüzünden herhangi bir sıkıntı yaşamazsın... Umarım her şey olması gerektiği gibi olur... Umarım "hak" yerini bulur... Umarım bu durum bir daha yaşanmaz... Yanındayız....
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 123 Rep: 12282 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mahkeme.... süpermeydan.net ve Yüksel admin için herşeyin hayırlısını diliyorum... |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yüksel abi bu foruma beraber çok emek verdik bu forumdan kimler geldi kimler geçti ama biz seninle hep bu forumdaydık. Dava sonucu ne olursa olsun. Sen bu forumun sahibi olduğun sürece ve sen bu forumda olduğun sürece her zaman sana destek olacağım.Ben ve arkadaşlarım her zaman senin yanındayız.Burada senin gibi güçlü,saygın,otoriteli,sevilen,sayılan biri olduğu sürece kimse Süpermeydanı yıkamaz merak etme.Arkanda seni seven,sayan bir süpermeydan ailesi var.Süpermeydanın karşısına dikilenler korksun...Haksız,sebepsiz yere ailemizi,ortamımızı yıkmak isteyenler korksun.Biz hep yanındayız abicim...
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yüksel Abicim yanındayız.. Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #6 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Yüksel Abicim yanındayız.. Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mahkeme.... sonuçlarını bekliyoruz,herşeyin en iyisi olsun.bu kadar masum bir konuda nilay da forumda bunu haketmedi. |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() | Cevap: mahkeme.... her nekadar msselenin ic yüzünü bilmiyorsam sekiz ay gibi bir zamandir supermayden üyesiyim hic bir olumsuzluk yasalara haykiri bir durum gömedim ve okumadim insalla kazanan taraf yüksel bey olur. |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yüksel Abicim yanındayız.. Yüksel Bey size abi diyemiyeceğim söylemesi ayıp sizden biraz büyüğüm de :)).Bunu dışındaki bütün iyi dileklere katılıyorum ve diyorum ki Allah emeğinizi,harcadığınız zamanı boşa çıkarmasın.EMEĞİNİZLE BÜYÜYÜN BÜYÜYELİM VE HER ZAMAN BERABER OLALIM. Dualarımızla ve iyi dileklerimizle yanınızdayız.Allah kötü niyetlilere fırsat vermesin.Aminnnn. |
| | |
| | #10 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: mahkeme.... Burada yazan yazmayan Kalpleriyle ,dualarıyla beni ,supermeydan.net i destekleyen herkeze binlerce teşekkürler. Evet arkadaşlar İlk mahkemeye girdim sitemizin ve konuyu sitemize taşıyan üyemizin artniyetsiz herhangi bir çıkarı olmadan bu mesajı yayınladığını delilleriyle mahkemeye anlatmaya çalıştım. Fakat davacı olan taraf mahkemeye gelmediği için herhangi bir sonuç çıkmayıp duruşma 25.11.2008 tarihine ertelendi. Şmdilik size verebileceğim bilgi bu kadar Hepinize tekrar teşekkürler..
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |