![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "carpediem..hadi tanıyalım..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Ne zamandandir onu tanimak isteyen ve sende kimsin diyenlere cok güzel bir tanıtım hazırladım.buyrun onu tanıyım O carpediem 25 yaşında genç ve güzel bir bayan. Fakat çok çekingen. O yüzden ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 353 Rep: 34956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | carpediem..hadi tanıyalım... Ne zamandandir onu tanimak isteyen ve sende kimsin diyenlere cok güzel bir tanıtım hazırladım.buyrun onu tanıyım O carpediem 25 yaşında genç ve güzel bir bayan. Fakat çok çekingen. O yüzden bu yola başvurdum.Birçok sosyal aktiviteye katılmak istiyo artırk. Dünyayı tanıyıp her yeri görmek istiyor ve bu amaçla arkadaş arıyor Lütfen ciddi olanlar ben güneye yazsın bekliyorum... Onu GÖRMEK İÇİN noktaları takip edin . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: carpediem..hadi tanıyalım... Bu maillin yazısı daha güzeldi yahu...güney nerdende aklına geliyor yahu ilahi:))) |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: carpediem..hadi tanıyalım... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |