![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Martı...." başlıklı konu görüntüleniyor, "lanet olsun !!! lanet olsun sana martı…. Nefes almalıyım nefes almalı nefes…durmalı susmalı..hiç konuşmamalı… Bilinçsizce kapıyı kilitledi ve… Yoruldum, yoruldum dedi… Terk etmek istiyordu, kendini, kendisini bir terk edebilse olmayacaktı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Martı.... lanet olsun !!! lanet olsun sana martı…. Nefes almalıyım nefes almalı nefes…durmalı susmalı..hiç konuşmamalı… Bilinçsizce kapıyı kilitledi ve… Yoruldum, yoruldum dedi… Terk etmek istiyordu, kendini, kendisini bir terk edebilse olmayacaktı bu kadar sıkıntısı… Terk etmeliydi kendisini… Çekip gitmeliydi kendisinden… Kendim..ben; Nasıl acımasızsın nasıl gaddar nasıl kötüsün sen benim deli aptal kendim.. Seni bırakmak istiyor ben.. Ben nefessiz bıraktım kendimi masada bir beyaz kağıdın ortasında kirlenmiş olarak..giderek kirlenen ellerimi ve giderek kirlenen yüreğimi temizleme şansım yok.. Çok şeyi terk ettim ben ama kendimi terk etme durumum ne kötü hiç kolay değil acısı yakan Sana bakıyorum terk ettiğim kendim… Neden çırpınıyorsun Neden çaban Hahahahahaaaa Kötü görünüyorsun karşıdan bakınca sana..anlatayım mı sana dinle bak nasıl görünüyorsun birde dinle kendin olmaktan çıkmış ve seni terk eden benden… saçların çok dağınık,rüzgarda yok halbuki…aralarda beyaz mı var ne …yada ışık yanılsaması mı bu.. Hayırdır; ne o elindeki hani artık kullanmayacaktın..gerçi gülmüştüm sana “hayır istemiyorum seni “diye bağırırken,gülmüştüm de söylememiştim canın daha çok yanmasın diye.. kapama öyle kulaklarını yok daha bitmedi yeni başladım ben dinleyeceksin.. Hayat acımasız bilirsin, Hayat hep öyle şekillenmiyor ellerinde “pat” diye tokat ı yiyince yüzüne gelirsin kendine diyeceğim ama kendinde yoksun ki gelecek bir şey de yok.. Devam edeyim mi? Acıtıyor değimli? Sen acıdın mı terk ettiğin kendine ha söyle bakayım bu kadar hor kullanırken kendinİ yok öyle yağma dinleyeceksin beni… Ellerin titriyor neden? Ayağa da kalkamıyorsun gücün mü yok? Var var mücadeleciydin hani Lanet olsun sana ben Lanet olsun terk ederken beni kendini acımadın ya bana,bende acımayacağım sana. Dinle… Dinlemelisin.. Bak dinle yoksa delireceksin dinle.. Karşıdan bakınca kocaman bir çocuk görüyorum Gözleri şiş Saçları dağınık Mahzun titreyen,nefes almakta zorlanan.. Ve boşa uğraşan Hey sen Terk ettiğin kendin söylüyor bunları sana…kaç zaman oldu görmeyeli beni kaç zaman oldu vazgeçtin sevmekten beni seni…. Hadi hadi gel..gel de de bana bak hemen gelirim aslında çok yakınım sana karşındayım.. Hadi kaldır kafanı da bir bak gerçek sana bak.. ve bırak artık bırak martı, seni sen olmaktan alıkoyan her şeyi… S.G..
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 29262 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Martı.... guzeldi elinize saglik. :Entusiasmado: |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 42111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Martı.... ![]() uzaklarda karagözden bir selam vardı saramadım soramadım ömrüm zarardı artık bu ayrılıklardan kalbim usandı bir gökyüzü bir duvar, bir resim kaldı oysa dünya ne geniş, koğuşum dardı bıraksalar martılarla randevum vardı çömeldiğim avlularda düşler sarardı o muhteşem dostluklardan şimdi kim kaldı hançerlendim akşamların alacasında yaşamadım, ölemedim ömrüm talandı oysa dünya ne geniş koğuşum dardı bıraksalar martılarla randevum vardı... Söz : Yılmaz Odabaşı Müzik : Edip Akbayram
__________________ Eftelya |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Martı.... ben bir martıyım.... sevdası hüzün... açık denizlere verdim kendimi kıyılar yasak limanlar tuzak bana... sağol çok iyi geldin iyiki geldin... ver elini bana...
__________________ |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 42111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Martı.... ![]() ben o kıyılarda senınle sabaha karsı balık tutmak ıstıyorum sırtımızı topkapı sarayına verıp kız kulesıne karşı gün ağarırken
__________________ Eftelya |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |