![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "geçmiş olsun bebeğim...." başlıklı konu görüntüleniyor, "canım,sevgili arkadaşım, inan yanında olmayı çok isterdim..yüreğim ağzımda iyi haberlerini bekliyorum.. ne oldu kuzum sana çabuk lütfen çabuk iyileş dön bana.... sevgili Cardepiem ; dün sabaha karşı mide kanaması tanısıyla ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geçmiş olsun bebeğim.... canım,sevgili arkadaşım, inan yanında olmayı çok isterdim..yüreğim ağzımda iyi haberlerini bekliyorum.. ne oldu kuzum sana çabuk lütfen çabuk iyileş dön bana.... sevgili Cardepiem ; dün sabaha karşı mide kanaması tanısıyla hastaneye kaldırılmış olup şu anda Hacettepe hastanesinde yatmakta olan birtaneme acil şifalar diliyorum.. hemen bebeğim hemen iyileş ve dön ....
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: geçmiş olsun bebeğim.... Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: geçmiş olsun bebeğim.... Büyük geçmiş olsun kardeşime.. Allah şifa versin.. Teşekkürler bilgi için.. güney ablacım son durumu hakkında bizleri bilgilendirmeye devam edersen seviniriz..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: geçmiş olsun bebeğim.... Geçmiş olsun Cardepiem sana mide kanaması geçiresin diye beddua eden olmamıştı ama neden olduki? :) Çabuk iyileş daha Fıkra bolumunde okumanı istediğim bir fıkra var:)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: geçmiş olsun bebeğim.... Alıntı:
evet hemen gelsin...
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 14368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: geçmiş olsun bebeğim.... Geçmiş olsun dememizle geçecekse milyon tane yada milyar tane geçmiş olsun. Fıkracıbaşı çabuk dönsün.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: geçmiş olsun bebeğim.... acil şifalar dilerim carpediemcan
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 29262 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: geçmiş olsun bebeğim.... acil sifalar dilerim umarim biran once duzelir. |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: geçmiş olsun bebeğim.... Geçmiş olsun Carpediemcan,biran önce eski sağlığına kavuşursun İnşallah.Herşeyin başı sağlık.Ben sana ettiğim Akp kadın kolları aktif üyesi olasın bedduasının bu kadar midene oturacağını nerden bilebilirdim:)Biran önce yavrularına ve aramıza dönmeni temenni ediyor bu vesileyle yine bu hafta sonu bir operasyon geçirecek olan Saharay'a,ay sonunda ciddi bir operasyon geçirecek Affrodit'e acil şifalar diliyorum.Forumun kızları kendilerine iyi baksın.Dualarımız sizlerle beraber... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |