FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Mesaj Panosu

Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Bu zatı her okuduğumda alttan alta türklüğünden utanır veya sonradan türk veya türkiyeli olmanın ezikliğini yansıtan gizli bir iç izlenimi nedense alrım, sadece bu forumda değil bu zatın yüzünden ..."

Seçenekler Stil
Alt 05-10-2008, 03:12 AM   #41
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sürünmek için yaratılanlar asla Uçamazlar...

Blog Mesajları: 8
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Cevap: Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet

Alıntı:
Bu zatı her okuduğumda alttan alta türklüğünden utanır veya sonradan türk veya türkiyeli olmanın ezikliğini yansıtan gizli bir iç izlenimi nedense alrım, sadece bu forumda değil bu zatın yüzünden aktifbir diye bir kardeş forum vardı oradada bu tür yazı sitili diyeyim bari oradan uzak durdum ama yazdığım ve kayıtlı olduğum tek forum olan Süperden bu veya benzeri üyeler (bu zat son zamanlarda da üstelik yetkili, ama bu güne kadar yazmadığım görüşümü yazmamın buna engeli olmadığını düşünüyorum) yüzünden terketmeyide herşeye rağmen düşünmüyorum, bende onun yerine düşüncemi kendisinin tabiriyle bu da benim düşüncem diyerek ve alenen yazıtorum.
9. Başka bir site katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı veya bir kurumu küçültücü veya hakaret edici yazılar yazmak yasaktır.

10. Foruma kişisel problemler ve anlaşmazlıklar taşınamaz. Kullanıcıların birbirine karşı kişisel saldırılar yapmalarına izin verilemez.

Bu konuyla ne alaka anlayamadım konumuz Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet lütfen konumuzun dışına çıkıp kişisel saldırmayalım..

Arkadaşlar seviye sınırı fazlasıyla aşıyorsunuz lütfen tartışmayı beceremiyecekseniz yazmayın buraya yorum.Birbirinizi boşuna kırmayın..
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 05-10-2008, 03:29 AM   #42
Super Aktif

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İnsan, ancak yüreğiyle baktığı zaman doğruyu görebilir. Gerçeğin mayasını gözler göremez.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Deniz fenerine Almanya'da yaşayan akrabalarım yardım parası vermişlerdi.
Bu son olaylardan sonra çoğu insan artık yardım yapmama kararı almış...
Hatta bu dava sonuçlandıktan sonra biz enayimiyiz hala deniz fenerine verelim diyorlarmış...
Yardım etmek isteyen önce şöyle bir çevresine baksın ne kadar çok yardıma ihtiyacı olan insan var.
Oraya ,buraya ,şuraya değil en yakınındaki ihtiyaç sahiplerini araştırsın ve gücü yetenler onlara yardım etsinler...Bugüne kadar derneklere falan para vermedim ve vermemde neden dersenizde açıklarım...
Ben bire bir kendim araştırıp buluyorum ve aracısız yardım etmeye çalışıyorum...Gerçek ihtiyaç sahipleri kimler araştırıyorum. Kendi en yakınımdaki ihtiyaç sahiplerini buluyorum ve gereken yardımı yapıyorum...Hatta elimden gelse geceleri gizlice kapılarına yardımları koymaya çalışırdım...
Ama ortalık hırsız kaynıyor o yüzden bunu yapmam çok zor ne yazık ki!

Deniz feneri yüzyılın hareketi sloganıyla yola çıkmıştır ve ben cidden saygı duymuştum bu harekete...
Ama şu an bir güven kaybı oluştu...Güven kaybı da çok kötü bir duygudur eğer biliyorsanız...

Türkiye'de mahkemeler neye karar verecek bekleyip göreceğiz...
Alt 24-11-2008, 12:37 AM   #43
Yeni Uye
Yaradılanı severim Yaradandan ötürü

Rep Gücü: 9 Rep: 885
d.feneri gözlemlemek için görkemli birid.feneri gözlemlemek için görkemli birid.feneri gözlemlemek için görkemli birid.feneri gözlemlemek için görkemli birid.feneri gözlemlemek için görkemli birid.feneri gözlemlemek için görkemli birid.feneri gözlemlemek için görkemli biri

kardeşim zaten istenilen güven kaybı sağlamak ve ne yazık ki amaçlarına ulaştılar.3-4 aydır ailelere yardım gitmiyor ve perişan haldeler.tek konu denizfeneri değil.bu insanlar yüzünden yardım etme duyguları köreliyor istedikleri üzre

Kızılhaç yerine, Deniz Feneri'ne

Almanya'dan alıp Deniz Feneri'ne
07 Ekim 2008 08:55
Alman mahkemesinin oluşturtuğu kayyuma devredilen Deniz Feneri e.V'nin bağışcılarından olan gurbetçi Yalçın Kök, iftiracılara en güzel cevabı verdi.

Almanya’da sonuçlanan Deniz Feneri e.V davasının ardından derneğin tüm mal varlığı, Alman Federal Mahkemesi tarafından oluşturulan kayyuma devredildi..
Kayyum, yurtdışında yaşayan bağışçıların ellerinde bağış yaptıklarına dair belgelerin olması halinde bağışlarını tekrar alabileceklerini ilan ederken, kalan miktarın ise Alman Kızılhaç’ına devredileceğini açıklamıştı.
Haber7 iletişim formundan bize ulaşan Almanya’da yaşayan bir Deniz Feneri gönüllüsü olan Yalçın Kök, iftiracılara belki de en güzel cevabı verdi.
Dönemler içinde yaklaşık 2 bin EURO bağışta bulunan Kök, elinde bulunan makbuzlarla kayyuma başvurarak, bağışını alacağını ve Türkiye Deniz Feneri’ne bağışlayacağını söyledi.
Kök, ‘Ben o paraların doğru yerlere harcandığını biliyorum. Yaptığım yardımlardan dolayı dernek tarafından bir plaket ile onurlandırılmıştım. Telefon satışı yaptığım bir iş yerim var. Müşterilerime de Deniz Feneri’nin yaptığı iyilikleri anlatarak onları bağış yapmaya çağırdım. Bu iyilik hareketi devam etmeli. Bu sebeple, elimdeki hesap özetleri ile Alman bankaları üzerinden Deniz Feneri e.V’ye yapmış olduğum yaklaşık 2 bin EURO’yu bulan bağışlarımı alıp, Türkiye Deniz Feneri’ne gönderme ihtiyacı duydum’ dedi.

Alman mahkemesinin oluşturtuğu kayyuma devredilen Deniz Feneri e.V'nin bağışcılarından olan gurbetçi Yalçın Kök, iftiracılara en güzel cevabı verdi.

Almanya'dan alıp Deniz Feneri'ne GÜNCEL haberler haberleri haberi haber- Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var
d.feneri isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 24-11-2008, 12:45 AM   #44
Uye

sebahat35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her an herşey değişebilir.

Blog Mesajları: 2
sebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyor

sen budasın madem söyle bakalım
kanal7 int neden yurtdışından yayın yapamıyor da
yurtiçinden yayına geçti?
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 24-11-2008, 01:05 AM   #45
Yeni Uye

d.feneri gözlemlemek için görkemli birid.feneri gözlemlemek için görkemli birid.feneri gözlemlemek için görkemli birid.feneri gözlemlemek için görkemli birid.feneri gözlemlemek için görkemli birid.feneri gözlemlemek için görkemli birid.feneri gözlemlemek için görkemli biri

kardeşim ben kanal7 yetkisi falan değilim bunu kanala telefon açar sorarsın
Alt 24-11-2008, 01:12 AM   #46
Uye

sebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyorsebahat35 çok gurur duyuyor

Alıntı:
d.feneri´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim ben kanal7 yetkisi falan değilim bunu kanala telefon açar sorarsın
d.fenerinden yetkiliymişsin gibi burada onların adına konuşmayı biliyorsun pekala..
kanal7intin lisansı iptal edildi. işinize gelince herşeyden haberiniz var heryerde kulağınız var, işinize gelmeyince hayalet gibi oluveriyorsunuz ya da bukelamun gibi her kılığa girersiniz ...
Alıntı:
Almanya, Kanal 7 televizyonunun Avrupa birimi “Kanal 7 Int”in yayın lisansını iptal etti
Lisans ve Denetleme Komisyonu (ZAK) tarafından dün yapılan açıklamada, Euro 7 Fernseh-und Marketing GmbH (Euro 7 Televizyon ve Pazarlama GmbH) şirketine Almanya çapında verilen “Kanal 7 Int” ve “tvt” yayın lisanslarının iptal edildiği açıklandı.
Yapılan açıklamada, Euro 7’nin, personeli ve mali durumu nedeniyle artık mevzuata uygun olarak program yapacak durumda olmadığı belirtildi. Almanya’da yayımlanan programların sorumluluğunun Almanya dışına taşındığına ve eski sorumluların hapis cezasına çarptırıldığına dikkat çekilen kararda, şirketin artık radyo-televizyon mevzuatına uygun yayın yapamayacağı gerekçesiyle lisansının iptal edildiği açıklandı.
13 Mart 2007 tarihinde, Hessen Eyaleti Özel Radyo ve Televizyon Kurumu’na (LPR-Hessen) yaptığı başvuruyla Almanya çapında yayın lisansı alan şirket, böylece Türkiye’de lisansının iptal edilmesi durumunda dahi, Almanya merkezi olarak uydu üzerinden yayınlarını sürdürebilme güvencesine kavuşmuştu.
Kanal 7 Int?in lisansı iptal edildi / Güncel / Milliyet İnternet
Alt 24-11-2008, 01:19 AM   #47
Yeni Uye

kardeşim bu ne şiddet bu celal.sakin ol biraz.sadece bir haberi sizinle paylaşmak istedim sizde maşaallah amma kin kustunuz.canınız sağ olsun ne diyelim.biz inandığımız şeyi söyledik,kimsenin avukatı değiliz
Alt 24-11-2008, 01:22 AM   #48
Uye

Alıntı:
d.feneri´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim bu ne şiddet bu celal.sakin ol biraz.sadece bir haberi sizinle paylaşmak istedim sizde maşaallah amma kin kustunuz.canınız sağ olsun ne diyelim.biz inandığımız şeyi söyledik,kimsenin avukatı değiliz
bozacının şahidi şıracı durumları olmaması açısından haberleri paylaştığın haber kanalının
skandallarını da paylaşalım burada ....
Alt 24-11-2008, 02:13 AM   #49
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
sebahat35´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
d.fenerinden yetkiliymişsin gibi burada onların adına konuşmayı biliyorsun pekala..
kanal7intin lisansı iptal edildi. işinize gelince herşeyden haberiniz var heryerde kulağınız var, işinize gelmeyince hayalet gibi oluveriyorsunuz ya da bukelamun gibi her kılığa girersiniz ...
Son günlerde mukalemun bana en çok logonuzda (ergenekon) ve sayfa altında kullandığınız mantıkta gibi geliyor. Senin anlayabilmen için daha açık yazayım. Ergenekonun rengi nedir? Kürt mü? Milliyetçi mi? Solcumu? Çin Kominizimi? Rus Kominizmi mi? maşallah her renkten var. Musevisi dahil, hocası ve üniformalısı dahil ha bide sizin gibi forma giymeyi seven şak şakçıları var. Gelelim Kanal veya Avrupa 7 ye, sen zaten lisansı olsada seyretmezsin, olmasada telaş niye, sendeki skandalları örtmek için mi eşeleniyorsun yine. Asıl sen ne akla hizmet, sayfa altı parağrafı olarak (SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI
SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI ) bu sözü seçtin, biraz açıklada gerçek fikir örgün ve demokrasi, sosyal yönün ortaya çıksın, sivil umacı ve darbeci.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-11-2008, 02:20 AM   #50
Uye

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Son günlerde mukalemun bana en çok logonuzda (ergenekon) ve sayfa altında kullandığınız mantıkta gibi geliyor. Senin anlayabilmen için daha açık yazayım. Ergenekonun rengi nedir? Kürt mü? Milliyetçi mi? Solcumu? Çin Kominizimi? Rus Kominizmi mi? maşallah her renkten var. Musevisi dahil, hocası ve üniformalısı dahil ha bide sizin gibi forma giymeyi seven şak şakçıları var. Gelelim Kanal veya Avrupa 7 ye, sen zaten lisansı olsada seyretmezsin, olmasada telaş niye, sendeki skandalları örtmek için mi eşeleniyorsun yine. Asıl sen ne akla hizmet, sayfa altı parağrafı olarak (SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI
SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI ) bu sözü seçtin, biraz açıklada gerçek fikir örgün ve demokrasi, sosyal yönün ortaya çıksın, sivil umacı ve darbeci.
sanane, bilerek gıcıklamak maksadıyla yazdım , bu arada ergenekonun rengi de belli olacak pek yakında meraklanma bukadar derim, ha bu arada fethullah hakkında terör örgütü kurduğu yönünde iddianame mevcut arşivlerde nedense medya ona teror örgütü veya terorist ünvanını laik göremediğinden (daha doğrusu buna cüret edemediğinden , ab fonları papadan gelen fonların kesileceği korksuuyla ) millet böyle tanıyamadı kendisini .... kendisi hala pek muhterem olarak tanınıyor ve ülkesine gelemiyor, cianin poposundan ayrılamıyor .. ha neden benim yorumum hakkında cevap vermedin diyeceksin sende başka taraflara saldırınca bende en güzel bu dilden anlarsın diye baştan soracağın sorunun cevabını vereyim dedim....

Seçenekler
Stil