![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Bu zatı her okuduğumda alttan alta türklüğünden utanır veya sonradan türk veya türkiyeli olmanın ezikliğini yansıtan gizli bir iç izlenimi nedense alrım, sadece bu forumda değil bu zatın yüzünden ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #41 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet Alıntı:
10. Foruma kişisel problemler ve anlaşmazlıklar taşınamaz. Kullanıcıların birbirine karşı kişisel saldırılar yapmalarına izin verilemez. Bu konuyla ne alaka anlayamadım konumuz Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet lütfen konumuzun dışına çıkıp kişisel saldırmayalım.. Arkadaşlar seviye sınırı fazlasıyla aşıyorsunuz lütfen tartışmayı beceremiyecekseniz yazmayın buraya yorum.Birbirinizi boşuna kırmayın..
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #42 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet Deniz fenerine Almanya'da yaşayan akrabalarım yardım parası vermişlerdi. Bu son olaylardan sonra çoğu insan artık yardım yapmama kararı almış... Hatta bu dava sonuçlandıktan sonra biz enayimiyiz hala deniz fenerine verelim diyorlarmış... Yardım etmek isteyen önce şöyle bir çevresine baksın ne kadar çok yardıma ihtiyacı olan insan var. Oraya ,buraya ,şuraya değil en yakınındaki ihtiyaç sahiplerini araştırsın ve gücü yetenler onlara yardım etsinler...Bugüne kadar derneklere falan para vermedim ve vermemde neden dersenizde açıklarım... Ben bire bir kendim araştırıp buluyorum ve aracısız yardım etmeye çalışıyorum...Gerçek ihtiyaç sahipleri kimler araştırıyorum. Kendi en yakınımdaki ihtiyaç sahiplerini buluyorum ve gereken yardımı yapıyorum...Hatta elimden gelse geceleri gizlice kapılarına yardımları koymaya çalışırdım... Ama ortalık hırsız kaynıyor o yüzden bunu yapmam çok zor ne yazık ki! Deniz feneri yüzyılın hareketi sloganıyla yola çıkmıştır ve ben cidden saygı duymuştum bu harekete... Ama şu an bir güven kaybı oluştu...Güven kaybı da çok kötü bir duygudur eğer biliyorsanız... Türkiye'de mahkemeler neye karar verecek bekleyip göreceğiz...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #43 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Rep Gücü: 9 Rep: 885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet kardeşim zaten istenilen güven kaybı sağlamak ve ne yazık ki amaçlarına ulaştılar.3-4 aydır ailelere yardım gitmiyor ve perişan haldeler.tek konu denizfeneri değil.bu insanlar yüzünden yardım etme duyguları köreliyor istedikleri üzre Kızılhaç yerine, Deniz Feneri'ne Almanya'dan alıp Deniz Feneri'ne 07 Ekim 2008 08:55 Alman mahkemesinin oluşturtuğu kayyuma devredilen Deniz Feneri e.V'nin bağışcılarından olan gurbetçi Yalçın Kök, iftiracılara en güzel cevabı verdi. Almanya’da sonuçlanan Deniz Feneri e.V davasının ardından derneğin tüm mal varlığı, Alman Federal Mahkemesi tarafından oluşturulan kayyuma devredildi.. Kayyum, yurtdışında yaşayan bağışçıların ellerinde bağış yaptıklarına dair belgelerin olması halinde bağışlarını tekrar alabileceklerini ilan ederken, kalan miktarın ise Alman Kızılhaç’ına devredileceğini açıklamıştı. Haber7 iletişim formundan bize ulaşan Almanya’da yaşayan bir Deniz Feneri gönüllüsü olan Yalçın Kök, iftiracılara belki de en güzel cevabı verdi. Dönemler içinde yaklaşık 2 bin EURO bağışta bulunan Kök, elinde bulunan makbuzlarla kayyuma başvurarak, bağışını alacağını ve Türkiye Deniz Feneri’ne bağışlayacağını söyledi. Kök, ‘Ben o paraların doğru yerlere harcandığını biliyorum. Yaptığım yardımlardan dolayı dernek tarafından bir plaket ile onurlandırılmıştım. Telefon satışı yaptığım bir iş yerim var. Müşterilerime de Deniz Feneri’nin yaptığı iyilikleri anlatarak onları bağış yapmaya çağırdım. Bu iyilik hareketi devam etmeli. Bu sebeple, elimdeki hesap özetleri ile Alman bankaları üzerinden Deniz Feneri e.V’ye yapmış olduğum yaklaşık 2 bin EURO’yu bulan bağışlarımı alıp, Türkiye Deniz Feneri’ne gönderme ihtiyacı duydum’ dedi. Alman mahkemesinin oluşturtuğu kayyuma devredilen Deniz Feneri e.V'nin bağışcılarından olan gurbetçi Yalçın Kök, iftiracılara en güzel cevabı verdi. Almanya'dan alıp Deniz Feneri'ne GÜNCEL haberler haberleri haberi haber- Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var |
| | |
| | #44 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet sen budasın madem söyle bakalım kanal7 int neden yurtdışından yayın yapamıyor da yurtiçinden yayına geçti?
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
| | #45 |
Rep Gücü: 9 Rep: 885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet kardeşim ben kanal7 yetkisi falan değilim bunu kanala telefon açar sorarsın |
| | |
| | #46 | ||
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet Alıntı:
kanal7intin lisansı iptal edildi. işinize gelince herşeyden haberiniz var heryerde kulağınız var, işinize gelmeyince hayalet gibi oluveriyorsunuz ya da bukelamun gibi her kılığa girersiniz ... Alıntı:
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI | ||
| | |
| | #47 |
Rep Gücü: 9 Rep: 885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet kardeşim bu ne şiddet bu celal.sakin ol biraz.sadece bir haberi sizinle paylaşmak istedim sizde maşaallah amma kin kustunuz.canınız sağ olsun ne diyelim.biz inandığımız şeyi söyledik,kimsenin avukatı değiliz
__________________ |
| | |
| | #48 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet Alıntı:
skandallarını da paylaşalım burada ....
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI | |
| | |
| | #49 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet Alıntı:
SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI ) bu sözü seçtin, biraz açıklada gerçek fikir örgün ve demokrasi, sosyal yönün ortaya çıksın, sivil umacı ve darbeci. | |
| | |
| | #50 | |
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |