![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet" başlıklı konu görüntüleniyor, "zaten istedikleri bu.bir kişinin ifadesiyle bu kadar suçlama.ALLAH korkusu olmayandan korkmak gerekli.ALLAH korkusu olan böyle bir iftira atamaz.o ceza alan kişilerden birisi bu suçlamaları yapan ve zekeriya karaman bir konuşma ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Rep Gücü: 9 Rep: 885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet n***** zaten istedikleri bu.bir kişinin ifadesiyle bu kadar suçlama.ALLAH korkusu olmayandan korkmak gerekli.ALLAH korkusu olan böyle bir iftira atamaz.o ceza alan kişilerden birisi bu suçlamaları yapan ve zekeriya karaman bir konuşma yaptı.avrupa kanal7int ve avrupa denizfeneriyle ilgili kişiymiş bu yanılmıyorsam.muhasebe kayıtlarını falan ulaştırmamış gibi bir konuşma yaptı.planlı bir iş olduğu belli.insanlar çiğ süt emmiştir ve ALLAH korkusu yoksa parayla da satın alınabilirler. almanya!!!!!!!!kararı önemsenen ülke.türkleri ömrünü orada geçirse de üzerinde bir kambur görüp atmaya çabalayan almanya.acımasızca insafsızca evlerini yakan almanya.insanlık namanı programında da bir gazeteci açıklamıştı.almanya kendi ülkesi bünyesinde böyle derneklerin filizlenmesini istemiyormuş.zaten Türkiyeyi de ne kadar sevdiği malum.o gazetecinin dediği çok etkili bir söz vardı.erbakan zamanında çillerle ortak oldukları dönemde hükümeti düşürmek için çillere de eroin kaçakçısı ithamında bulunulmuş ben hatırlamıyorum baya oldu ama gazeteciler unutmaz.almanyanın ilk oyunu değil yani. bir başka gazetecinin yorumu da ilginçti.akp ye açılan kapatma davasında emellerine ulaşamayanların rovanşı olarak nitelendirdi.evet hem de ramazanın birinci günü başlayan bir iftira deryası.15 gün ara vermeksizin karalama.manşetlerden düşürmeden.apo yakalanınca kaç gün konuşuldu? uğur dündarın da birçok kişinin gözünde bitişidir bu olaylar.uğur dündar gerçekten benimde sevdiğim bir gazeteciydi ve öyle komik haberlere imza attılar ki bunca yılını verdiği meslek hayatını yerle bir etti.sırf patronlarını haklı çıkarmak davasına öyle gülünç hale geldiler ki.bir mail almışlar ve bu mailde;denizfeneri programlarında arka tarafta muayene yapılan ambulanstaki doktor ve hemşire sahteymiş göstermelikmiş.aslında ne hemşire hemşireymiş ne de doktor doktor.uğur arslana sordular bunuda.gözleri doldu üzüntüsünden.bu kadarı da pes dedirtircesine.geçen akşam 6 yıl birfiil orada hizmet veren doktorla konuştular.insafsızlığın bu kadarı da olur mu artık diye düşünmeden edemiyor insan.ortada bir hizmet var ünü dünyalara 47 ülkeye yayılan,çekemeyip kıskanan insafsızca karalayan tabi ki olacaktır.ama halkımız uyanık olsa da kanmasa keşke keşke.üç beş çürük yumurta ve Türkiye denizfeneriyle isminden başka bir alakası olmayan bir dernek yüzünden buradaki güzide çabaları baltalamasa keşke |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Uye ![]() | Cevap: denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet n***** her seye ragmen yapilan sorustumalar ortada mehkeme kararlri verilen cezalar ortada bunu neyini savunuyorsunuz elbette bir yerlere yardim yapilmistir diyer paralar buharlasti suc simali kürk olsa kimse üzerine giymez. |
| | |
| | #23 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 123 Rep: 12282 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet n***** Alıntı:
o yüzdendirki ; ne söylersen söyle söylediklerin karşındakinin anlayacağı kadardır ..nokta!.. | |
| | |
| | #25 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Rep Gücü: 9 Rep: 885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet n***** doğruyu görüp destek olan kardeşlerden Allah razı olsun.Rabbim göremeyenlere de göstersin inş gerçeği.inş gerçek bu iftiracıların eliyle ortaya çıkar Rabbim inş mazlumların yüzü suyu hürmetine inşşşşşşşş.ayrıca aldığım isimden asla pişman olmadım olmam da Allahın izniyle |
| | |
| | #26 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet n***** Alıntı:
Yukarıdaki cümleler sizin yazınızdan seçildi. 1-Aceh'ye Türk Kızılay yardım ekibinde geçici sürelide olsa bulunan biri olarak dediğinizi çok basit ve iftira vede vefasızlık olarak yüzünüze vuruyorum. Bu yardımlarda deniz feneri gibi birçok diğer türk kökenli yardım ekipleride vardı. Onlar adınada bu sözü söylüyorum. diğer konularınız zaten içten içe türklüğünüzden gocunmanızı içerdiği içinde sizi esefle kınadığımı belirterek konuyu bu kadarla kapatıyoru sayın mod, bu ülke ve milletim adına genel değerlendirmeler yaparken biraz daha hassas olmanızıda ekleyerek. Türk olmak ve Türkiyede yaşamak yeterli bir grur ve şereftir. Kadrini bilene. | |
| | |
| | #27 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet n***** face de bir grup gördüm paylaşmak istedim:)adı:küçük hırsızlık el feneriyle büyük hırsızlık deniz feneriyle yapılır.. |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 123 Rep: 12282 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet n***** Tuttum bunu ''KÜÇÜK HIRSIZLIK EL FENERİ İLE BÜYÜK HIRSIZLIK DENİZ FENERİ İLE YAPILIR''...helal sana |
| | |
| | #29 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet n***** Bu aralar balinaları gizlemek içinde hamsilerle oynaşılıyor, asıl gözlerle beraber gönüllerin ve akılların bulanık olmaması görüntüyü netleştirir, perdeler niçin ve neden başka yerlere projektör tutuluyor, oyun ve seyircileri bunu zaten biliyor. Ulusalca hem de. |
| | |
| | #30 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 123 Rep: 12282 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Denizfeneri-hemen kanal7 ye lütfen-insaniyet Yazık çok yazık,caanım ülkem insanları ne hale gelmiş. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |