![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "beklentilerimiz??" başlıklı konu görüntüleniyor, "eski defterlerimi karıştırıken tebessümle okuduğum bir yazımı buldum yıl '99 o zamanlar bile neler istemişim hayattan:)) ............................ gümüş rengi volkswagen sharan ım olsun ayda 3 milyarlık maaşım olsun.bir tane kiralık ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beklentilerimiz?? eski defterlerimi karıştırıken tebessümle okuduğum bir yazımı buldum yıl '99 o zamanlar bile neler istemişim hayattan:)) ............................ gümüş rengi volkswagen sharan ım olsun ayda 3 milyarlık maaşım olsun.bir tane kiralık yarı spor yarı klasik düzenli bir evim olsun.düşünebileceğim biri olsun ama hayatımın içinde devamlı olmayan.etrafımda benim saf niyetimi kullanmayacak bir sürü hiperaktif arkadaşım olsun,evimde kalsınlar çoğu zaman.evime elleri boş gelmesinler güler yüzleriyle yeni yapılacak heyecanlı yaşamlarıyla gelsinler.bazen çok neşeli bazen sesiz çalan büyük bir müzik setim olsun.yatakodamda dev bir televizyonum olsun.büyük bir kütüphanem olsun.boydan boya cam la çevrili dolabım olsun,içinde tüm fotoğraflarım eski resimlerim olsun.yumuşacık yatak gibi koltuklarım olsun renkli.mutfağımda bütün ıvır zıvırlarım olsun.bugün ne giyeceğim diye düşünmeyeceğim uyumlu bir gardorabım olsun.sabahın köründe beni düzenden uzaklaştıracak eğlenceli bir iş arkadaşlarım olsun.biber saksılarım olsun.nergis bahçem olsun.ömür boyu yanımda babam olsun.sağlığım hep bende olsun.kardeşlerim halalarım dostlarım arkadaşlarm ailemdekiler sevdiğim hep yanımda olsun.daha ne isterim.... :))bunların çoğunu geçkelştirebilmişim ama garantisi yok hiç birşeyin..amma istemişim ha:)) sizinde yokmu istekleriniz beklentileriniz?hadi yazın okuyalım. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 42111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: beklentilerimiz?? bunca gecen zaman ıcınde ve 34 yasında maddı ısteklerın boş oldugunu anlamış bulunmaktayım sadece mutluluk ve saglık ve huzur gerısı kocaman bır yalan
__________________ Eftelya |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 2 Rep: 162 ![]() ![]() | Cevap: beklentilerimiz?? sevgili arkadaş cidden çok şey istemişsin ya..:)) ama eğer bunları gerçekleştirmişsen mutlu azınlıktansın demek geliyor içimden.. bena gelince ben bişe istemiyorum galiba sevgilim kollarımda ailem yanımda eh birazda aklım var yetecek kadarda para olunca ki oda var daha ne isteim ki .. ![]() |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: beklentilerimiz?? Alıntı:
insanoğlu bu hep istiyor işte... | |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Cennet'ten
Cinsiyet: Rep Gücü: 46 Rep: 4526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: beklentilerimiz?? Hayattan istediğim tek şey AŞKımın bana evet demesi... Ama bu imkansız... Ben İMKANSIZI seviyorum
__________________ http://img523.imageshack.us/img523/8...acennetrv3.gif |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() | Cevap: beklentilerimiz?? her seyim var insana lazimolan hersey.ama insan oglu kanahatker deyil hep istiyor kanatkar olmak lazim hicbirsey hepsi düyamali bizler bekcileriyiz ben sadece sefdiyin insani istiyorum. |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: beklentilerimiz?? mumkunse su anda baileys dolusu bi kuvet hicde fena olmazdi hani...kafami daldirip cikarmak iyi gelse gerek..kafam guzel olunca da eminim cok sey isteyecegim...:)))hayir insanin beklentileri sorulunca aklina bi anda biseyde gelmiyor simdi gece gece ordan bi kelle paca desem dukkan kapandi abla diyecekler ne anladim ben bu beklentilerden bu kadarda mutevazi olunmazki hay yarebbimmm:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |