FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Mesaj Panosu

Şimdilik Eyvallah

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Şimdilik Eyvallah" başlıklı konu görüntüleniyor, "Nisan ayından beri bu forumda üyeyim. Ve bu foruma kendi adıma çok şeyler kattığıma inanıyorum. Konularımı okuyanlar zaten bunu anlayacaklardır. Şu an elim klavyeye zor dokunuyor. Kelimelerim suskun, yazılmak istemiyor.:( ..."

Seçenekler Stil
Alt 13-09-2008, 01:12 PM   #1
Super Aktif

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İnsan, ancak yüreğiyle baktığı zaman doğruyu görebilir. Gerçeğin mayasını gözler göremez.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor
Post Şimdilik Eyvallah

Nisan ayından beri bu forumda üyeyim. Ve bu foruma kendi adıma çok
şeyler kattığıma inanıyorum. Konularımı okuyanlar zaten bunu anlayacaklardır.
Şu an elim klavyeye zor dokunuyor. Kelimelerim suskun, yazılmak istemiyor.:(
Gelişen olaylar hakkında yorum yapmak istemiyorum. Sadece şimdilik tüm üye
arkadaşlara eyvallah diyorum. Herkes kendine iyi baksın...Kalanlara selam olsun...:(

Şimdilik Hoşçakalın

''SAHARAY''
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 13-09-2008, 01:35 PM   #2
Yeni Uye

__speedy_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evreşe yolları dar daaarr bana bakma benim yarim var :)

__speedy_ çok gurur duyuyor__speedy_ çok gurur duyuyor__speedy_ çok gurur duyuyor__speedy_ çok gurur duyuyor__speedy_ çok gurur duyuyor__speedy_ çok gurur duyuyor__speedy_ çok gurur duyuyor__speedy_ çok gurur duyuyor__speedy_ çok gurur duyuyor__speedy_ çok gurur duyuyor__speedy_ çok gurur duyuyor
Cevap: Şimdilik Eyvallah

ne oldu burda böle yav herkes gidiyor ben daha yeni gelmişken:(
__speedy_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 13-09-2008, 01:39 PM   #3
SUPER MODERATOR
Altın Üye (haziran 2008)

Y.E.K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
GÜCÜ DOĞURAN; DÜŞÜNCEDİR

Y.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyor

Ne yazılır ki şimdi bu foruma...Tek avuntum' şimdilik hoşçakalın' sözü...Yani geri gelecek ümidi...Bir forumun duayenleri teker teker ayrılıyorsa bir şeyler ters gidiyor demektir.Ve insan anlamalıdır ki 'hep birşeyler ters gidiyorsa,yanlış yöndeyizdir'.Ve Allah her zaman doğru yolu bulduracak 'u'dönüşlerine izin verir.Kimse birşey kaybetmez ki bundan(kendi egosundan başka).Bu sözümle Saharay neyi kastettiğimi iyi bilir ve bundandır ki bu forumun aktif üyesiyken şimdilerde bir görünüp bir kaybolmaktadır.Neyse, Saharay'ın şiirleri çok sevdiğini bildiğimden ona konuyla azıcık alakalı,belki tebessüm ettirecek bir şiirimi hediye etmek istiyorum...

SON

Saat dört yoksun,
Saat beş yok.
Altı,yedi...
Nerdesin be zilli!
Ağaç ettin beni burda,
Aşıklar Parkı'nda.
Yanımdan geçenler bana gülüyor,
Ben de onlara gülüyorum,
Elimdeki gülü yolup,söyleniyorum:
Eh,alacağın olsun!
Bu son olsun!
Bu 'SON'olsun!
THE END...
Y.E.K. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 13-09-2008, 01:42 PM   #4
1. şiir yarışması birincisi
Altın Üye (Ağustos 2008)

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 22
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

Alıntı:
Y.E.K.´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne yazılır ki şimdi bu foruma...Tek avuntum' şimdilik hoşçakalın' sözü...Yani geri gelecek ümidi...Bir forumun duayenleri teker teker ayrılıyorsa bir şeyler ters gidiyor demektir.Ve insan anlamalıdır ki 'hep birşeyler ters gidiyorsa,yanlış yöndeyizdir'.Ve Allah her zaman doğru yolu bulduracak 'u'dönüşlerine izin verir.Kimse birşey kaybetmez ki bundan(kendi egosundan başka).Bu sözümle Saharay neyi kastettiğimi iyi bilir ve bundandır ki bu forumun aktif üyesiyken şimdilerde bir görünüp bir kaybolmaktadır.Neyse, Saharay'ın şiirleri çok sevdiğini bildiğimden ona konuyla azıcık alakalı,belki tebessüm ettirecek bir şiirimi hediye etmek istiyorum...

SON

Saat dört yoksun,
Saat beş yok.
Altı,yedi...
Nerdesin be zilli!
Ağaç ettin beni burda,
Aşıklar Parkı'nda.
Yanımdan geçenler bana gülüyor,
Ben de onlara gülüyorum,
Elimdeki gülü yolup,söyleniyorum:
Eh,alacağın olsun!
Bu son olsun!
Bu 'SON'olsun!
THE END...

Birşeyler ters gidiyor...Birileri de sürekli gidiyor...Peki neden hiçbir yönetcide açıklama gelmiyor..?
Alt 13-09-2008, 03:03 PM   #5
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Alıntı:
RABİA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Birşeyler ters gidiyor...Birileri de sürekli gidiyor...Peki neden hiçbir yönetcide açıklama gelmiyor..?

Rabiaya katılıyorum ters giden bişeyler var ama bizler süper forumda bir aileyiz kardeşiz varsa bir sorun aile büyüğümüz bi açıklama yapar konu tartışılır ve bir ortak payda mutlaka bulunur .. bu sevğili doğangüneşimizin ,bay x , blueıce, yavuzun,beylerbeyi,nin ve saharayın gitmesini gerektirmiyor .gitmek çözüm değil arkadaşlar lütfen ..
Alt 13-09-2008, 03:16 PM   #6
Uye

kirmizigül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Blog Mesajları: 12
kirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyor

rabiaya katiliyorum henüz bir birimizi tanimistik neden bu ayriliklar lutfen bir aciklikgetiri.
kirmizigül isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-09-2008, 03:42 PM   #7
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Arkadaşlar yüksel abi açıklama yapmak istediği zaman mutlaka yapacaktır .şimid onu fazla üzmesek daha iyi olacaktır sanırım
Alt 15-09-2008, 11:04 PM   #8
Super Aktif

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İnsan, ancak yüreğiyle baktığı zaman doğruyu görebilir. Gerçeğin mayasını gözler göremez.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Benim bu konuyu açmamın ve foruma yazmaya ara vermemin forumda gelişen olaylarla uzaktan yakından hiç bir alakası yoktur bu böyle biline...Sağlık sorunlarım var o yüzden içimden yazmak gelmiyor. Kimse boş yere beni forumda gelişen olayların içindeymiş gibi göstermeye çalışmasın.

Gidenler gitmiştir, kalan sağlar da Yüksel adminin forumunda yazmaya devam edecektir...

Herkese iyi forumlar...
Alt 15-09-2008, 11:21 PM   #9
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 25
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim bu konuyu açmamın ve foruma yazmaya ara vermemin forumda gelişen olaylarla uzaktan yakından hiç bir alakası yoktur bu böyle biline...Sağlık sorunlarım var o yüzden içimden yazmak gelmiyor. Kimse boş yere beni forumda gelişen olayların içindeymiş gibi göstermeye çalışmasın.

Gidenler gitmiştir, kalan sağlar da Yüksel adminin forumunda yazmaya devam edecektir...

Herkese iyi forumlar...
Bu açıklama ilk ayrılık mesajında yapılmalıydı:( , Geç kalmış bir açıklama da olsa yanlıştan nekadar çabuk dönülse kardır.
Umarım sağlığınıza biran önce kavuşursunuz Saharay Hanım
Alt 16-09-2008, 12:59 AM   #10
Aktif Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor

bu ne yahu gelenin gözü gitmekte..ego geliştiren bir yer mi burası anlamadımki?herkes için hayırlısı olsun.
saharay geçmiş olsun umarım çabucak iileşirsin
gidenlerin arkasından su döktük,kurumadan gelsinler ha:)
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil