![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Şimdilik Eyvallah" başlıklı konu görüntüleniyor, "Nisan ayından beri bu forumda üyeyim. Ve bu foruma kendi adıma çok şeyler kattığıma inanıyorum. Konularımı okuyanlar zaten bunu anlayacaklardır. Şu an elim klavyeye zor dokunuyor. Kelimelerim suskun, yazılmak istemiyor.:( ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nisan ayından beri bu forumda üyeyim. Ve bu foruma kendi adıma çok şeyler kattığıma inanıyorum. Konularımı okuyanlar zaten bunu anlayacaklardır. Şu an elim klavyeye zor dokunuyor. Kelimelerim suskun, yazılmak istemiyor.:( Gelişen olaylar hakkında yorum yapmak istemiyorum. Sadece şimdilik tüm üye arkadaşlara eyvallah diyorum. Herkes kendine iyi baksın...Kalanlara selam olsun...:( Şimdilik Hoşçakalın ''SAHARAY''
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdilik Eyvallah ne oldu burda böle yav herkes gidiyor ben daha yeni gelmişken:( |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdilik Eyvallah Ne yazılır ki şimdi bu foruma...Tek avuntum' şimdilik hoşçakalın' sözü...Yani geri gelecek ümidi...Bir forumun duayenleri teker teker ayrılıyorsa bir şeyler ters gidiyor demektir.Ve insan anlamalıdır ki 'hep birşeyler ters gidiyorsa,yanlış yöndeyizdir'.Ve Allah her zaman doğru yolu bulduracak 'u'dönüşlerine izin verir.Kimse birşey kaybetmez ki bundan(kendi egosundan başka).Bu sözümle Saharay neyi kastettiğimi iyi bilir ve bundandır ki bu forumun aktif üyesiyken şimdilerde bir görünüp bir kaybolmaktadır.Neyse, Saharay'ın şiirleri çok sevdiğini bildiğimden ona konuyla azıcık alakalı,belki tebessüm ettirecek bir şiirimi hediye etmek istiyorum... SON Saat dört yoksun, Saat beş yok. Altı,yedi... Nerdesin be zilli! Ağaç ettin beni burda, Aşıklar Parkı'nda. Yanımdan geçenler bana gülüyor, Ben de onlara gülüyorum, Elimdeki gülü yolup,söyleniyorum: Eh,alacağın olsun! Bu son olsun! Bu 'SON'olsun! THE END... |
| | |
| | #4 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 595 Rep: 59203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdilik Eyvallah Alıntı:
Birşeyler ters gidiyor...Birileri de sürekli gidiyor...Peki neden hiçbir yönetcide açıklama gelmiyor..?
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
| | #5 | |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdilik Eyvallah Alıntı:
Rabiaya katılıyorum ters giden bişeyler var ama bizler süper forumda bir aileyiz kardeşiz varsa bir sorun aile büyüğümüz bi açıklama yapar konu tartışılır ve bir ortak payda mutlaka bulunur .. bu sevğili doğangüneşimizin ,bay x , blueıce, yavuzun,beylerbeyi,nin ve saharayın gitmesini gerektirmiyor .gitmek çözüm değil arkadaşlar lütfen ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
| | #7 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdilik Eyvallah Arkadaşlar yüksel abi açıklama yapmak istediği zaman mutlaka yapacaktır .şimid onu fazla üzmesek daha iyi olacaktır sanırım
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdilik Eyvallah Benim bu konuyu açmamın ve foruma yazmaya ara vermemin forumda gelişen olaylarla uzaktan yakından hiç bir alakası yoktur bu böyle biline...Sağlık sorunlarım var o yüzden içimden yazmak gelmiyor. Kimse boş yere beni forumda gelişen olayların içindeymiş gibi göstermeye çalışmasın. Gidenler gitmiştir, kalan sağlar da Yüksel adminin forumunda yazmaya devam edecektir... Herkese iyi forumlar...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #9 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdilik Eyvallah Alıntı:
Umarım sağlığınıza biran önce kavuşursunuz Saharay Hanım
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdilik Eyvallah bu ne yahu gelenin gözü gitmekte..ego geliştiren bir yer mi burası anlamadımki?herkes için hayırlısı olsun. saharay geçmiş olsun umarım çabucak iileşirsin gidenlerin arkasından su döktük,kurumadan gelsinler ha:) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |