![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Şimdilik Eyvallah" başlıklı konu görüntüleniyor, "Saharayın ara vermesinin ne benimle alakası var ne gidenlerle bunu ben baştan beri biliyorum.Acil şifalar saharaycım aramıza çabuk dön bekliyorum seni ve güzel paylaşımlarını..:Entusiasmado:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdilik Eyvallah Saharayın ara vermesinin ne benimle alakası var ne gidenlerle bunu ben baştan beri biliyorum.Acil şifalar saharaycım aramıza çabuk dön bekliyorum seni ve güzel paylaşımlarını..:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 42111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdilik Eyvallah Alıntı:
__________________ Eftelya | |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdilik Eyvallah İnşaallah şu (melankolik) melanom illetinden kurtulacak ve aramıza tekrar döneceksin Saharay,herşeyin başı sağlık...Operasyonun başarılı geçecek ve sitedeki operasyonlarına kaldığın yerden devam edeceksin:)sen moralini yüksek tut...Şimdilik elimizden bu kadarı gelebiliyor.Dualarımız seninle anlayacağın.Şimdi AliÖzdemir den güzel bir dua gelse cuk otururdu işte:) |
| | |
| | #14 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdilik Eyvallah Alıntı:
Y.E.K iyi dileklerin için tşk ederim.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #15 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şimdilik Eyvallah Alıntı:
Yüksel admin daha önce de forumda sana sen kovarsan giderim diye yazmıştım. O yüzden de bu konuda öyle bir mesaj vermeye gerek duymamıştım. Hani ne derler bilirsin, söz ağızdan bir kere çıkar...Sağlığım elverdikçe burda olacağım. İyi dileklerin için sana da tşk ederim...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #16 | |
carpidem sağolasın.Sanırım sen de ufak bir rahatsızlık geçirmişsin... Sana da geçmiş olsun...
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |