![]() |
|
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Veda" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir yıldır bu sitedeyim, sahsıma ait ve sevdiğim insanlara ait pek çok şeye şahit oldum. Düşman olmak bana göre değil ve değilim, kinli de değilim.Yalnız şu var son günlerde olanlara ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Altın Üye (nisan,temmuz2008) 3. Şiir yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Blueice'dan Yaş: 33
Blog Mesajları: 54
Rep Gücü: 4439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir yıldır bu sitedeyim, sahsıma ait ve sevdiğim insanlara ait pek çok şeye şahit oldum. Düşman olmak bana göre değil ve değilim, kinli de değilim.Yalnız şu var son günlerde olanlara hayretler içinde baktım, izledim sadece. Kendi dilimde eleştirdim beni anlayanlar görecektir, anlayacaktır.Pek çok arkadaş edindim, dertleştim.Paylaştıkça büyüdüm ve geliştim.Burada paylaştıklarım çocuk gibiydi, sizlerle öğrendi konuşmayı, yürümeyi. Haksızlıkları görüpte sessiz kalamam ben,ama kendi dilimde eleştiririm.Neyse asıl sevdam şu.Ben artık yazmayacağım bu sayfalara.Buranın benim yüreğimi taşıayabileceğine inanmıyorum.Giden pek çok değerli kayıptan sonra benim gidişimin ne kadar önemi olur bilemiyorum ama kalan insanların ellerini yüreklerine koymasını istiyorum.Doğangünesin, destinanın, beylerbeyinin, karakarizmanın, bayx in ve saymadığım pek çok birikimli ve değer olan insan için. Kocaman bir hoşçakal bırakıyorum benden geriye...................ve hiçlik.................. blueice
__________________ http://i134.photobucket.com/albums/q...3219ed2a6e.gif | ||
| | |
| | #2 | ||
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kocaman bir hoşçakal diyelim siteye maşallahhhh yaprak dökümü birer birer başladı sonbaharda yaklaşıyor ya yavaştan.............aslında uzun zaman önce olması gereken bu idi ama fırsat bu güne imiş.....hiç sevmediğim ve şiddetle karşı çıktığım bir olay yaşadım dün akşam bir konu atılıyor ortaya hoooppp bir bakmışsın kişiselliğe inmiş konu almış başını gidiyor ve kırıcı sözler en güzeli bugün başkasına olanın yarın bana olmaması.....sitedeki tanıdığım veya tanımadığım herkese elveda.....
__________________ geceler benim ben geceyim gece içinde gel seni seçeyim | ||
| | |
| | #4 | |||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 34
Blog Mesajları: 28
Rep Gücü: 5236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
gülegüle....
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |||
| | |
| | #5 | ||
| Altın Üye (Haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Rep Gücü: 638 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yönetici olmak bir meziyettir.Herşeyden önce ben değil biz demeyi gerektirir.Yetkilerini kendi istekleri doğrultusunda kullananlar egolarını tatmin ederlerken sitemize verdikleri tahribatı göremezler doğal olarak.Yönetici dediğin;sabırlı,affedici,gayretli,saygılı ve herşeyden önemlisi adaletli olmalıdır.Tüm yönetici pozisyonundakilerin bu kıstaslara her daim uyacaklarını umuyor,yaşanan bu erozyondan ders alarak elbirliğiyle yeni fidan dikimleri için üyelerimizi silkinmeye davet ediyorum.Sitenin kurucusu,bugünlere getiren yapımcısı,yıllardır emek harcamış Yuksell müstesnadır bu yazdıklarımdan ama ,zannederim ki o da bu erozyondan pek hoşnut değildir.Uzun lafın telgrafı Burası Süpermeydan,yılmak yok foruma devam... Konu Y.E.K. tarafından (13-09-2008 Saat 10:46 AM ) değiştirilmiştir. | ||
| | |
| | #6 | ||
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun Yaş: 28
Rep Gücü: 11607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katılıyorum Yüksel abi bu siteye çok emek verdi lütfen el ele verip yeniden bu siteyi şenlendirelim ben giden arkadaşların yeniden aramızda olacağı düşüncesindeyim,ve her ne olursa olsun burada olmalılar,kimse o gitti bu gitti deyip peşinden ağıt yakmasın yada onlar gitti bende gitmelim deyip vedalarda bulunmasın aksine eskisi gibi yek şefiminde dediği gibi yeni oluşumlar ve yeni fidanlar dikmeliyiz.Hep birlikte süpermeydanı yine yeniden yaşatıcaz..
__________________ "Mutluluk aradığın yerde değil çoğu zaman en umulmadık yerde bulunur." | ||
| | |
| | #7 | ||
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 40
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 3398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazilarinizi hep keyifle okudugum blueice(mavi buz), forum adina ayrilmanizdan uzuntu duyuyorum. bir yaprak dokumu var sanki. Kutuplasmanin bir etkisi mi yoksa sabirlarin son bulmasi mi bilemiyorum. Faydali yazilariniz ,katkilariniz icin tesekkur ederim. Umarim yazilarinizi tekrar goruruz. Faydali gelismeye acik yapici insanlara her zaman acigiz. | ||
| | |
| | #8 | ||
| MODERATÖR ![]() |
Blueice, Funda abla, seninde forumda ayrılmana üzüldüm, bu forumdan daha öncede ayrılanlar oldu, ama sonunda herkes geri geldi, senin ve ayrılan herkesede ilerki zamanlarda tekrar hoş geldin diyeceğiz... Şimdilik hoşça kal.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | ||
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |