FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Mesaj Panosu

Saç Ekimi Fue kompresör R key ödemeleri BU ALANA REKLAM VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Veda

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Veda" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir yıldır bu sitedeyim, sahsıma ait ve sevdiğim insanlara ait pek çok şeye şahit oldum. Düşman olmak bana göre değil ve değilim, kinli de değilim.Yalnız şu var son günlerde olanlara ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-09-2008, 04:46 AM   #1
Altın Üye (nisan,temmuz2008)
3. Şiir yarışma birincisi

blueice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 54
Rep Gücü: 4439
blueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyor
Veda

Bir yıldır bu sitedeyim, sahsıma ait ve sevdiğim insanlara ait pek çok şeye şahit oldum. Düşman olmak bana göre değil ve değilim, kinli de değilim.Yalnız şu var son günlerde olanlara hayretler içinde baktım, izledim sadece. Kendi dilimde eleştirdim beni anlayanlar görecektir, anlayacaktır.Pek çok arkadaş edindim, dertleştim.Paylaştıkça büyüdüm ve geliştim.Burada paylaştıklarım çocuk gibiydi, sizlerle öğrendi konuşmayı, yürümeyi.

Haksızlıkları görüpte sessiz kalamam ben,ama kendi dilimde eleştiririm.Neyse asıl sevdam şu.Ben artık yazmayacağım bu sayfalara.Buranın benim yüreğimi taşıayabileceğine inanmıyorum.Giden pek çok değerli kayıptan sonra benim gidişimin ne kadar önemi olur bilemiyorum ama kalan insanların ellerini yüreklerine koymasını istiyorum.Doğangünesin, destinanın, beylerbeyinin, karakarizmanın, bayx in ve saymadığım pek çok birikimli ve değer olan insan için.

Kocaman bir hoşçakal bırakıyorum benden geriye...................ve hiçlik..................

blueice
blueice isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleShare on Facebook
Sponsor Reklamları...
Alt 13-09-2008, 08:53 AM   #2
Uye

yavuz01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 864
yavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyor
Cevap: Veda

kocaman bir hoşçakal diyelim siteye maşallahhhh yaprak dökümü birer birer başladı sonbaharda yaklaşıyor ya yavaştan.............aslında uzun zaman önce olması gereken bu idi ama fırsat bu güne imiş.....hiç sevmediğim ve şiddetle karşı çıktığım bir olay yaşadım dün akşam bir konu atılıyor ortaya hoooppp bir bakmışsın kişiselliğe inmiş konu almış başını gidiyor ve kırıcı sözler en güzeli bugün başkasına olanın yarın bana olmaması.....sitedeki tanıdığım veya tanımadığım herkese elveda.....
Alt 13-09-2008, 08:56 AM   #3
SUPER MODERATOR

Eftelya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 65
Rep Gücü: 5734
Eftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyor

neler oluyor
neden bu yaprak dokumu
sevdıklerım nereye gıdıyor
Alt 13-09-2008, 09:02 AM   #4
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 28
Rep Gücü: 5236
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Alıntı:
blueice´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir yıldır bu sitedeyim, sahsıma ait ve sevdiğim insanlara ait pek çok şeye şahit oldum. Düşman olmak bana göre değil ve değilim, kinli de değilim.Yalnız şu var son günlerde olanlara hayretler içinde baktım, izledim sadece. Kendi dilimde eleştirdim beni anlayanlar görecektir, anlayacaktır.Pek çok arkadaş edindim, dertleştim.Paylaştıkça büyüdüm ve geliştim.Burada paylaştıklarım çocuk gibiydi, sizlerle öğrendi konuşmayı, yürümeyi.

Haksızlıkları görüpte sessiz kalamam ben,ama kendi dilimde eleştiririm.Neyse asıl sevdam şu.Ben artık yazmayacağım bu sayfalara.Buranın benim yüreğimi taşıayabileceğine inanmıyorum.Giden pek çok değerli kayıptan sonra benim gidişimin ne kadar önemi olur bilemiyorum ama kalan insanların ellerini yüreklerine koymasını istiyorum.Doğangünesin, destinanın, beylerbeyinin, karakarizmanın, bayx in ve saymadığım pek çok birikimli ve değer olan insan için.

Kocaman bir hoşçakal bırakıyorum benden geriye...................ve hiçlik..................
blueice
Sevgili Bluice Şimdiye kadar supermeydan.net e yaptığın katkılarından dolayı Tesekkür ediyorum, Umarım herşey gönlünce olur .
gülegüle....
Alt 13-09-2008, 10:40 AM   #5
Altın Üye (Haziran 2008)

Y.E.K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 638
Y.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyor

Yönetici olmak bir meziyettir.Herşeyden önce ben değil biz demeyi gerektirir.Yetkilerini kendi istekleri doğrultusunda kullananlar egolarını tatmin ederlerken sitemize verdikleri tahribatı göremezler doğal olarak.Yönetici dediğin;sabırlı,affedici,gayretli,saygılı ve herşeyden önemlisi adaletli olmalıdır.Tüm yönetici pozisyonundakilerin bu kıstaslara her daim uyacaklarını umuyor,yaşanan bu erozyondan ders alarak elbirliğiyle yeni fidan dikimleri için üyelerimizi silkinmeye davet ediyorum.Sitenin kurucusu,bugünlere getiren yapımcısı,yıllardır emek harcamış Yuksell müstesnadır bu yazdıklarımdan ama ,zannederim ki o da bu erozyondan pek hoşnut değildir.Uzun lafın telgrafı Burası Süpermeydan,yılmak yok foruma devam...

Konu Y.E.K. tarafından (13-09-2008 Saat 10:46 AM ) değiştirilmiştir.
Y.E.K. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleShare on Facebook
Alt 13-09-2008, 11:40 AM   #6
SUPER MODERATOR

Gül@y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 11607
Gül@y çok gurur duyuyorGül@y çok gurur duyuyorGül@y çok gurur duyuyorGül@y çok gurur duyuyorGül@y çok gurur duyuyorGül@y çok gurur duyuyorGül@y çok gurur duyuyorGül@y çok gurur duyuyorGül@y çok gurur duyuyorGül@y çok gurur duyuyorGül@y çok gurur duyuyor

Katılıyorum Yüksel abi bu siteye çok emek verdi lütfen el ele verip yeniden bu siteyi şenlendirelim ben giden arkadaşların yeniden aramızda olacağı düşüncesindeyim,ve her ne olursa olsun burada olmalılar,kimse o gitti bu gitti deyip peşinden ağıt yakmasın yada onlar gitti bende gitmelim deyip vedalarda bulunmasın aksine eskisi gibi yek şefiminde dediği gibi yeni oluşumlar ve yeni fidanlar dikmeliyiz.Hep birlikte süpermeydanı yine yeniden yaşatıcaz..

Gül@y isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 13-09-2008, 11:46 AM   #7
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 3398
orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor

Yazilarinizi hep keyifle okudugum blueice(mavi buz), forum adina ayrilmanizdan uzuntu duyuyorum. bir yaprak dokumu var sanki. Kutuplasmanin bir etkisi mi yoksa sabirlarin son bulmasi mi bilemiyorum. Faydali yazilariniz ,katkilariniz icin tesekkur ederim.
Umarim yazilarinizi tekrar goruruz. Faydali gelismeye acik yapici insanlara her zaman acigiz.
orkuorkun isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 13-09-2008, 03:26 PM   #8
MODERATÖR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 2269
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Blueice, Funda abla, seninde forumda ayrılmana üzüldüm, bu forumdan daha öncede ayrılanlar oldu, ama sonunda herkes geri geldi, senin ve ayrılan herkesede ilerki zamanlarda tekrar hoş geldin diyeceğiz...
Şimdilik hoşça kal.

Seçenekler
Stil