![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Affrodit Sağlık Sorunu!..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Değerli forum arkadaşlarım acısıyla tatlısıyla 3-4 yılım sizlerle geçti umarım daha fazla senelerde birlikte oluruz; Bütün forum arkadaşlarımdan beni tanıyan yada tanımayan herkesten tek bir ricam olacak umarım beni kırmazsınız ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Değerli forum arkadaşlarım acısıyla tatlısıyla 3-4 yılım sizlerle geçti umarım daha fazla senelerde birlikte oluruz; Bütün forum arkadaşlarımdan beni tanıyan yada tanımayan herkesten tek bir ricam olacak umarım beni kırmazsınız bu ayın sonuna doğru hayatımı değiştirecek bir ameliyat geçireceğim ya tamamen hayata merhaba yada elveda umarım merhaba derim. hepinizden istediğim benim için bol bol dua etmeniz "ALLAH" umarım beni evladıma bağışlar,onuda annesiz bırakmaz..."AMİN" Şimdiden hepinize sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum hepiniz hakkınızı helal edin iyi forumlar arkadaşlar Sağlık ve Mutlulukla kalın...
__________________ http://img394.imageshack.us/img394/6691/affroditxl4.jpg |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Affrodit Sağlık Sorunu!... Ablacım kalbimiz seninle..Allah seni cocuguna bagıslasın(Amiiiin)..Sen moralini yüksek tut ve sağlığına kavusacagına inan bak hersey güzel olur ozaman :)
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Affrodit Sağlık Sorunu!... Alıntı:
Acil Şifalar Diliyorum
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Affrodit Sağlık Sorunu!... Affrodit abla, dualarımız hep senin ile olacak, İnş. ameliyattan sonra seni gene burada göreceğiz.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Affrodit Sağlık Sorunu!... yapabileceğim bir şey varsa söylemeniz yeterlidir;geçmiş olsun bekliyoruz en kısa sürede.negatif düşünmeyin sizi hayata bağlayan nedenleri düşünün.şimdiden geç miş olsun diyorum |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Affrodit Sağlık Sorunu!... Şimdiden geçmiş olsun.ALLAH(c.c)seni yavruna ve sevdiklerine bağışlasın.Kötü şeyler düşünme hep pozitif ol.ALLAH'a emanet ol. |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() | Cevap: Affrodit Sağlık Sorunu!... arkadasim hernekadar bire bir tanismadiksada bazi yorularinla karsilastik TANRIDA temennimiz sizi ailenize ve ve cocugunuza bagislasin insalla kisa zamanta saglik haberinizi alirz selam ve saxgilarimla |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2244 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Affrodit Sağlık Sorunu!... en kısa zamnda sağlığınız kavuşmanız dileğiyle acil şifalar diliyorum.dualarımız sizinle.
__________________ Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar. M.Kemal Atatürk |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 42111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Affrodit Sağlık Sorunu!... sevgılı afrodıt tanısmıyoruz ama en ıyı dıleklerım ve dualarım senınle olsun.ben de bır anneyım.Allah senı cocuguna bagıslasın
__________________ Eftelya |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 29262 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Affrodit Sağlık Sorunu!... gecmis olsun , dualarimiz sizinle . Allah sifa versin. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |