FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Mesaj Panosu

keçi falan kalmadı???

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "keçi falan kalmadı???" başlıklı konu görüntüleniyor, "Delisin sen? Kim ben mi? Hahahhah tanıdık geldi değimli? Çünkü sende delisin… Nasıl bir şeydir deli olmak ya da nasıl deli olur insan… “sana deli oluyorum” derken sarf ettiğimiz duygu ..."

Seçenekler Stil
Alt 07-09-2008, 12:37 PM   #1
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

Blog Mesajları: 2
güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
keçi falan kalmadı???

Delisin sen?
Kim ben mi?
Hahahhah tanıdık geldi değimli?
Çünkü sende delisin…

Nasıl bir şeydir deli olmak ya da nasıl deli olur insan…
“sana deli oluyorum” derken sarf ettiğimiz duygu yoğunluğu ile “delisin sen” derken sunduğumuz aynımıdır sizce… Sanmıyorum…

Canım sevgili delim;
Ne güzeldir senin o kocaman yüreğindeki anlamsız karışık hatta itina ile karıştırılmış ve öylece bırakılmış deliliklerin….
Hani bazen iyice deliriyorsun ya,ne yaptığını bilmez bir halde kah üzgün,kah mutlu işte o zamanlar daha çok seviyorum senin o masum deliliklerini..
Ah be bebeğim bir senin deliliklerin eksikti hayatımda zaten karmakarışık olan ben iyice Arap saçı şeklinde dolanmış beni ne yapsam da çözsem diye uğraşırken senin bu hastalıklı halin eklendi bizim Arap bacının Arap saçına ve camdan bakmaktan vazgeçip attı kendini ortalığa ve yardım dilenmeye başladı cadde ortasında…
Of ammada karışık oldu sözcükler yoksa cümleler miydi….Of bak işte delirdim iyice….delirdik birlikte…

Çok gülüyorum bu aralar, deliliğimden mi yoksa… Deliliğinden mi?
Neredeyse deliliğimizi yarıştıracağız
Ben deliyim..
Hayır, canım asıl ben senden daha çok…
Hayır
ben
Ben
Bende 2 keçi kaldı hemen kaçmaya hazır,
Hahahah seninki de bir şey mi benim keçiler kapıyı kırmak üzereler… of yoruldum
Tamam, tamam vazgeçtim ben..
Sen daha delisin…
Ben ise bu garip ve bir o kadar güzel deli senin deliliğinde bende deliyim diyerek sana eşlik ediyorum..

Deli mi sin?
Deli mi yiz?
Yoksa biz saklanan birileri miyiz?
Saklanıyorum seninle kocaman sandığım kapkaranlık dehlizlerin o kuytu serinliğinde…
Serinlikten belki azda olsa aydınlık sanmam…
Galiba iyice delirdim… aaaa bütün keçiler kaçmış… gören var mı?

s.g...
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 07-09-2008, 01:18 PM   #2
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor
Cevap: keçi falan kalmadı???

alo TELETAKSI araba yok
-iyi gunler hanimefendi hos geldiniz malesef Taksi yok!
hic mi yok , hic yok , Hic yok!. (boyle biraz var da Araba direksiyonu gosteriyor)

-sen nereye gideceksin ?
Bakirkoye
-Niye gidiyorsun oraya :Enfado:
orda doktorum var..

-Deli doktoru mu??,
Ben deli degilim yanlis anlama,

delirmek istiyorum deliremiyorum,
-hergun zam haberleri,hergun trafik kilitleniyor,pis siyaset haberleri yuh olsun bana deliremiyorum. Hergun tecavuz haberleri,kavga dovus sinirleniyorum deli olmak isten degil yuh olsun bana deliremiyorum.

-Anladim hanimefendi, siz delirmek istiyorsunuz ama deliremiyorsunuz.anladim onuuu ...

-Doktorun isi zor olmayacak,hemen hemen olmus. asagi yukari hazir , ceyrek var.
bana sorsan 5 te geciyor . yine de doktorun isine karismamak lazim.

-Burda delirme de nerde delirirsen delir kardesim.

sana soz veriyorum bakirkoye ilk araba(taksi) senin :Entusiasmado:

devekusu kabare delilerden yorumladim--
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil