![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Supermeydanın gerçek sahipleri..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: sheytan ´isimli üyeden Alıntı Konunun yargıda oldugunu düsünmeden düsüncelerimi apaçık söyledim..Yüksell abii eğer amac sadece paraysa bir hesap acılır üyeler oraya atarlar..Bu forum hepimizin..Hiçbirimiz kapanmasını istemeyiz.. ben de samsun ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 42111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydanın gerçek sahipleri... ben de samsun da olmak cok ısterdım ne yazıkkı ımkansız..ben de katılıyorum sana melekcım forum kapanmasın yeter kı ne gelırse elımızden yapamaya hazırız..
__________________ Eftelya |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydanın gerçek sahipleri... Dün yapılan duruşmaya karşı tarafın gelmemesi nedeniyle dava ertelenmiştir.Mümtaz sitemizin sahibi Yuksell savunma ile ilgili dökümanları incelenmek üzere Hakime teslim etmiştir.Hayırlısı...beklemeye devam... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |