![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Doğangüneş'e" başlıklı konu görüntüleniyor, "Doğangüneş'e; Onun hakkında ne düşünüyorsam açık ve net söylediğim halde,ona yaptığım iyi niyetli eleştirilerime anlayışla yaklaşan, beni rencide etmemeye özen göstererek bana cevap veren güzel insan doğangüneş! Senin yüreğindeki güzellikleri ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğangüneş'e; Onun hakkında ne düşünüyorsam açık ve net söylediğim halde,ona yaptığım iyi niyetli eleştirilerime anlayışla yaklaşan, beni rencide etmemeye özen göstererek bana cevap veren güzel insan doğangüneş! Senin yüreğindeki güzellikleri görmemek için aptal olmak lazım ve ben aptal değilim:)Seni her ne kadar uzaktan platonik sevsemde,seviyorum işte! Sana gireceğin sınavda başarılar diliyorum güzel insan... ( Ben kimseye kolay kolay sevgi itirafı yapmam ona göre:Entusiasmado: ''Saharay''
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. Konu SAHARAY tarafından (15-08-2008 Saat 05:06 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş'e Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğangüneş'e
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |