![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Mesaj Ve Paylaşım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Herşeyden önce,Herkezden önce kendime bu yazı. Nedir burası? Bİr paylaşım ortamı. Peki paylaşım nedir? Elindekileri,yüreğinde ve beynindekileri sunmak ve Başka kimselerin sunduklarından yararlanmak. Peki biz paylaşıyormuyuz? Başta kendim olmak üzere ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Mesaj Ve Paylaşım Herşeyden önce,Herkezden önce kendime bu yazı. Nedir burası? Bİr paylaşım ortamı. Peki paylaşım nedir? Elindekileri,yüreğinde ve beynindekileri sunmak ve Başka kimselerin sunduklarından yararlanmak. Peki biz paylaşıyormuyuz? Başta kendim olmak üzere HAYIR Peki biz paylaşmıyorsak ne yapıyoruz? Konularımıza alakdar olanların konularına alakadar olmuyoruz. Alakadar olmak şartmı? Hayır!ama alakaya alınmayacak kadar basit,kalitesiz konular açılmıyor,İllaki bize hitap edenleridemi göremiyoruz. Sitemiz hazine adası gibi ama Aynı zamanda Sitemiz cevap bekleyen,hiç olmazsa emeğinize sağlık güzel bir konu denmeyi bekleyen bir sürü 0 cevaplı orjinal ve kaliteli konular mezarlığı gibi. Yeni gelenlere hoşgeldin demekte çok azım Açılmış konulara teşekkür etmekte hatta beğenmediğimizi bile söylemekte çok azım. İsteyen alınmasın bu sözlerimi Forumun gediklisi olarak önce kendime söyledim zaten. Benden geriye ne kaldıysa isteyende alabilir.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mesaj Ve Paylaşım Sevgili mevt bu konudaki fikrimi eskilerden biri olarak sende çok iyi bilirsin. Epey mücadele ermiştim bu konuda ve copy-paste konusunda . şimdi de sana yürekten katılıyorum . Dikkat ediyordum ama biraz daha dikkatli olacağım . Teşekkürler ... |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mesaj Ve Paylaşım Mevt bu konuna genelleme yapmadan eleştiri yapmak istiyorum.Çoğu üye kendi fikrine yakın olan konulara bakmayı ve okumayı tercih ediyor. Ve çoğu üye arkadaşlarına yorum yapmayı tercih ediyor sanki...Ben elimden geldiği kadar her konuya bakıp yorum yazmasam bile değerlendirmeye çalışıyorum. Hatta bazı konuları yanlış anlaşılmasından çekindiğim için beğendiğim halde değerlendirme yapamıyorum. Kurallarda kısa tşk mesajları konusunda kural belirlenmiş o yüzden ben rep vererek değerlendiriyorum.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 14368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mesaj Ve Paylaşım Yazdıklarımda genelde hırçın taraflarla karşılaşıyor olsamda açılmış konuları okuyorum. Kendi fikriyatımı da belirtiyorum. Yakında sadece yorum değil paylaşan tarafta olacağım. Şu güzel konu teşekkürler kısmı bana biraz yavan geliyor. Bu hediye almanız gereken kişiye gidip renkli mum almaya benziyor, yani işin kolayına mı kaçılıyor ?
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Mesaj Ve Paylaşım İnsanlar düşünür. Aldıkları eğitim insanların düşünce yönünü çizer, Ama çok iyi ven ince düşünebilen bir insan bile, Düşündüklerini anlatmakta zorluk çekebilir, Ben düşündüğümü kelimelere dükemediğim zaman o düşünceye yakın en iyi kim anlatmışsa ondan Alıntı yaparım, Yada kendimin yazamayacağı kadar güzel olanlardan alıntı yaparım. Elbette herkezin bir katkısı olmalı kendinden birşeyler yazmalı çizmeli ama düşündüğü konuları cevapları kelimeselleştiremiyorsa kişi bu çok zor ve illaki alıntı yapmak zorunda kalınıyor.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Mesaj Ve Paylaşım Yenilere ipucu Eğer çok cevap almak istiyorsanız popilist konular açın Mesela 1 Fethullah Güleni eleştiren bi konu açın cevabınız çok olsun; 2 Sosyalizm,Marksizm,Faşizm sonu zm le biten bir konu açın ya onları yada karşıtlarını eleştirin cevabınız çok olsun; 3 Açtığınız konuda Özel isimlere dikkat etmeyin Allah,Peygamber Kur'an Gibi Özel isimlerin baş harflerini KÜÇÜK yazın,hafife alın cevabınız çok olsun.; Bu listeyi daha çok uzatabilirim, Ama siz forumdaki bu kriterlere uygun mesajlar yazan arkadaşları takip edin zaten hep aynı yoldalar onlar size öncü olur
| | |
| | #7 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 595 Rep: 59203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mesaj Ve Paylaşım Alıntı:
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |