![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "18 Küçük Kızın İsyanı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: meys ´isimli üyeden Alıntı Düşünürsek,ordaki Kuran Kursuna evladını gönderen ailelerin sosyal yapısı az çok belirginleşir kafamızda.Şim di bir düşünün günah ve sevap ile yorumlanmış bir hayat tarzında aileye yaklaşımı; ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 18 Küçük Kızın İsyanı Alıntı:
Her küçük yürek sustuğunda tanısamda, tanımasamda ben de ağlarım ardından...:( Her yitip giden masum çocuk bir düğüm olur boğazımda ve ben yutkunamam bile... Yorumuna baştan sona ben de katılıyorum tşk meys...
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |