![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Yalnızlığıma" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yeniden doğmuş gibiyim ben bugün. Bir süredir düşünüyorum da meğer ne büyük hatalar yapmış ne kadar yanlış sevdalara kapı aralamışım . Şimdi ise yalnızlığın o doyulmaz tadı ile başbaşayım evimde ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | Yalnızlığıma Yeniden doğmuş gibiyim ben bugün. Bir süredir düşünüyorum da meğer ne büyük hatalar yapmış ne kadar yanlış sevdalara kapı aralamışım . Şimdi ise yalnızlığın o doyulmaz tadı ile başbaşayım evimde . Tüm gün büyük bir tempo ile çalıştığım işimden çıkıp eve gittiğimde , o sessizliğin bana kattığı huzuru sanırım anlatmama imkan yok . Evet evet , sanırım bu sefer başardım . Sanırım bu sefer yalnızlığı yaşamayı ve ondan keyif almayı hakikaten başardım . BU gece de yalnızlığımın şerefine kadeh kaldıracağım ve loş bir ışıkta ona en sevdiğim müziği çalıp , ilerleyen saatlerde en sevdiğim kitabı okuyacağım . Var mı senin gibisi ? Var mı senin gibi yürekten bağlı ve yürekten sevdalısı . İyi ki varsın ruhumun yalnızlığı . Ne çok özlemişim meğer seni . |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yalnızlığıma yalnızlık kadar güzel bisey yok :)
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Yalnızlığıma Bu ara ben de öle düşünüyorum birtanem :) |
| | |
| | #4 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalnızlığıma Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalnızlığıma Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 14368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalnızlığıma Yanlızlıktan keyif aldığınıza göre epey yorucu bir kalabalıktan çıkmış olmalısınız. Bir süre sonra yanlızlık karamsarlığa dönüşecektir bu seferde kalabalık olmak isteyeceksiniz. Yani en azından bende öyle olmuştu. Yanlızlık güzel değildir. Tamamlayıcı kalabalıklar gereklidir.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #7 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yalnızlığıma Alıntı:
Yalnızlık paylaşılmazki montecarlo :)
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Yalnızlığıma İnan bana büyük bir keyifle çıakrtıyorum canım :) |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 14368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalnızlığıma elbette Bir süre sonra sıkılınılacaktır nihayetinde.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yalnızlığıma sıkıldıgında da yalnız kalmaz ![]() Vazgecilmezdir benim ablam :Feliz:
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |