![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Yargısız İnfaz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Siz hiç haksız yere, hak etmediğiniz halde, herhangi bir yerden kovuldunuz mu? Ben kovuldum… Siz hiç, sizi tanımayan insanların beyninde, düşüncelerinde idam edildiniz mi? Ben edildim… Siz hiç değer verdiğiniz ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siz hiç haksız yere, hak etmediğiniz halde, herhangi bir yerden kovuldunuz mu? Ben kovuldum… Siz hiç, sizi tanımayan insanların beyninde, düşüncelerinde idam edildiniz mi? Ben edildim… Siz hiç değer verdiğiniz bir insanın, yüzünüze çarptığı kapının acısını yanağınızda hissettiniz mi? Ben hissettim… Ve hala yüzümde hissediyorum… ‘’SAHARAY’’
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. Konu SAHARAY tarafından (05-08-2008 Saat 12:31 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yargısız İnfaz Hayrola Saharay,kimler bozdu moralini (çok da önemli değil,laf olsun diye sordum).Herşey mi ters gidiyor?Herşey ters gidiyorsa bilki ters yönde gidiyorsundur ve Tanrı her zaman u dönüşlerine izin verir.Başkalarını bilmem ama, ben senin paylaşımların sayesinde Süpermeydanın müptelası olduğumdan,nazarımda yerin her zaman özeldir.Hele ki hemşehri olmamız daha da katmerleştirdi değerini bilesin.Üzülmeyesin diye yazdım bunları,yine de sen bilirsin |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yargısız İnfaz Sayın Saharay hanım bu yazının bir devamı olmalı.. ve Hala yüzümde hissediyorumdan sonra Ama yinede diye devam eden bir devamı olmalı bu yazının.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #4 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yargısız İnfaz Alıntı:
Ama yine de ben sadece misafir bir yüreğim burada başka ne söyleyebilirim ki!?
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 14368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yargısız İnfaz Neydi o cümle ; Beni yıkamayan herşey güçlendirir. Yıkılmadığınıza göre güçlenmiş olmalısınız.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #6 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yargısız İnfaz Alıntı:
Ve inanın hepimiz aynıyız belki farklı yanaklarımız sızlıyor ama yinede kapı aynı,ip aynı Sadece bu infazlara bakış açılarımız farklı. Unutmayın Firavunlar Mucizelerdende Anlamaz Ve sureti canavar olanın tadı elbette bal olmaz.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. | |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yargısız İnfaz Alıntı:
İnsan bazen bazı şeylere isyan eder ve avazı çıktığı kadar bağırmak ister ya, işte bu yazdıklarım yüreğimdeki isyanın sözcüklere bürünmüş halidir. Üzüntülü değilim ve üzülmüyorum, yorumun için tşk ederim...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #8 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yargısız İnfaz Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #9 | |
Doğangüneş güzel düşüncelerin için tşk.Bunlar ufak tefek şeyler Allah başka üzüntü vermesin.
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |