![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Doğum günün kutlu olsun ...cadı...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Efendim kendileri "SUPERMEYDAN" forumun müstesna katılımcılarından biri... duygusal,içten,dost,sevgili,....(söyleyecek çok şey var) Sevgili süperciler bu gün eski "sahrabetis" yeni "inanna" nın doğum günü... Kendisini en içten dileklerimle kutluyor,sevgilerimi gönderiyorum martı larla... ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 353 Rep: 34956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğum günün kutlu olsun ...cadı.... Efendim kendileri "SUPERMEYDAN" forumun müstesna katılımcılarından biri... duygusal,içten,dost,sevgili,....(söyleyecek çok şey var) Sevgili süperciler bu gün eski "sahrabetis" yeni "inanna" nın doğum günü... Kendisini en içten dileklerimle kutluyor,sevgilerimi gönderiyorum martı larla... İyi ki doğdun iyi ki varsın...
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum günün kutlu olsun ...cadı.... Doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun..Yaşam boyu sağlıklı ve başarılı günler dilerim... |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Doğum günün kutlu olsun ...cadı.... Doğum gününüz kutlu olsun.. Nice senelere..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum günün kutlu olsun ...cadı.... Her gelen günün size mutluluk getirmesi,geçen günüde gülümsemeyle hatırlamanız dileği ile nice yıllara. |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Doğum günün kutlu olsun ...cadı.... ablacımm bu konuyu ben acıcaktım ama giremedim nete :( Doğum günün kutlu olsuuun hep mutlu ol :)
__________________ |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum günün kutlu olsun ...cadı.... Mutlu yıllar Sahra abla, iyi ki doğdun..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Doğum günün kutlu olsun ...cadı.... O kadar mutlu oldum ki , çok teşekkür ederim arkadaşlar . Sağolun .Hepinizi yüreğimle öpüyorum :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |