![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Doğum günün kutlu olsun ...cadı...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı Efendim kendileri "SUPERMEYDAN" forumun müstesna katılımcılarından biri... duygusal,içten,dost,sevgili,....(söyleyecek çok şey var) Sevgili süperciler bu gün eski "sahrabetis" yeni "inanna" nın doğum günü... Kendisini en içten ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum günün kutlu olsun ...cadı.... Alıntı:
Buda süpermeydancılardan pasta hediyemiz:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum günün kutlu olsun ...cadı.... ![]() Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün KUTLU OLSUN ablaların en güzeli,en tatlısı,meleğim..... o tatlı küçük betişle bir ömür mutluluklar....:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum günün kutlu olsun ...cadı.... sevilen sevilesi tatli uyemiz duyumlarimiz:) nice yillar yasinizin en guzel cagini keyfine gore yasamaniz dilegi ile mutlu yillar size...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 29262 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum günün kutlu olsun ...cadı.... , forumdan bir sure uzaktim yeni farkettim, dogum gununuz kutlu olsun guney nice senelere |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 14368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum günün kutlu olsun ...cadı.... Tanımıyorum sizi ama kutlu olsun elbetteki bir canın dünyaya gelişi kutludur. Güzel bir yaşam dilerim. İyiki doğmuş olmalısınız.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Doğum günün kutlu olsun ...cadı.... Sevgili orkuorkun , güneyin değil benim doğumgünümdü . Sahrabetis yani şimdiki inanna :) ve hepinize tekrar teşekkür ederim :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |