![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "SGOR'un Alman Kurdu :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yeni köpeğim jessy ile tanışın.. Dayanamadım fotolarını çektim emen.. Çok yakın arkadaşımın hediyesidir.. Alman kurdu dişidir...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() | SGOR'un Alman Kurdu :) Yeni köpeğim jessy ile tanışın.. Dayanamadım fotolarını çektim emen.. Çok yakın arkadaşımın hediyesidir.. Alman kurdu dişidir. ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un Alman Kurdu :) Valla çok güzel bu ya... zinciri kendinden büyük...:)) Benimde bir arkadaşım gönderecek minik bir yavru kısmetse...:)))
__________________ |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un Alman Kurdu :) Çok şeker görünüyo ama benim köpek fobim var hiç yaklaşamam bile,yeni köpeğin hayırlı olsun kardeşim:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #4 | ||
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'un Alman Kurdu :) Alıntı:
sizinkininde fotosunu bekliyorum.. Alıntı:
Teşekkürler..
__________________ | ||
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un Alman Kurdu :) Çok şirin bir köpeğin varmış alman kurtları çok akıllı olurlar.
__________________ Sil Baştan |
| | |
| | #6 | |
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'un Alman Kurdu :)
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un Alman Kurdu :) Canavarın gözlerinden yaramazlık akıyor belki şu anda sevimli canavarla oynuyor olabilirsin ama büyüdüğü zaman o senle oynayacak ![]() Alman kurtlarına her zaman ilgi duymuşumdur hırçınlığı,görünümü ve yırtıcılığın sembolü bu sevimli canavarlar ve senin gibi bir motorcuya ancak bir canavar yakışır bazen sahilde gezerken görüyorum iri yarı kalıplı herifler ellerinde tüy yumağı ve ufacık kedi kadar hav hav gezdiriyorlar bi adama bakıyorum bide köpeğe bir bağ kuramıyorum neticede süs köpeklerini değilde yırtıcı ve koruma içgüdüsüne sahip olanları seviyorum üzerinize çullandımı sizi sarsabilmeli oyunu sert oynamalı.. |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un Alman Kurdu :) bir golden red river birde bu alman kurtlari muhtesem ...hem cok sirinler hem de yaramaz..:) hayirli olsun ,olsun da ciftlik falan mi kuruyorsun sayin sgor..:) izmir de bu alman kurtlarinn ciftligine gitmisdim has alman kurtlariydi hepsi ..sicilleri bile oyle guzel ve tarihi okadar eski ki ogrenmeye gidip gorulmeye deger..en belirgin ozelliginin iyi bir insan dostu sadik olan ve ogrettigin herseyin karsiligini en iyi derece de alabilmen bunu soylemislerdi ciftlik de..yalniz inat eder gibi her fotoyu buraya koyman ayip ama:)) ceken var cekemeyen var..:) cok tatli cok da asil duruyor tanimasak da size hayvanlar bi zaman sonra sahibine benzer derler..hadi bakalim hayirliisi eminiz ki sahibinin guzelligini oda kesfeder....buyudukce resim isteriz(ben) kac aylik su an?
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #10 | ||
![]() ama çok sevimli olmassa olmazımız oldu artık yanlız şuaralar yanına 3 kişiden başkası yaklaşmıyor sevmiyor oyun oynamıyor kısıtladık komutlarımıza alıştırıyoruz otur kalk olaylarımız tamam zamanla daha iyi olacak inş. motorda gezmeyide öğreteceğim arabayı sevmedik araba tutuyor herdefasında üsküfra yapıyor özellikle veteriner dönüşümüz biraz hareketli oluyor.. ![]() evet o dediğin tipleri bende görüyorum gülünç oluyorlar ve bende gülüyorum zaten.. zamanla jessy nin fotolarını ve videolarını eklerim.. teşekkürler ilgin için kardeşim.. Alıntı:
nasip olursa bende o çifliği görmek isterim izmirde motorcu dostlarım çok zamanla gelirim inş. ..şuan 5. ay bitmek üzere.. inş. bana benzer motor delisi olur tabi kardeşim zamanla koyucam fotoları zaten seni kıskandırmak için koyuyorum.. ![]() ![]() teşekkürler inceliğin için..
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |