![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "bittiler....:)))" başlıklı konu görüntüleniyor, "Benim dünya güzeli canım neşe kaynagım gelmiş... Sensiz ne ağalar ne beyler ne burnu havalılar mutluydu yokluğunda... Ağamız bir garip oldu... Beyimiz oraya buraya çattı durdu... Yazmaktan bitap düştü eller.... ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 353 Rep: 34956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bittiler....:))) Benim dünya güzeli canım neşe kaynagım gelmiş... Sensiz ne ağalar ne beyler ne burnu havalılar mutluydu yokluğunda... Ağamız bir garip oldu... Beyimiz oraya buraya çattı durdu... Yazmaktan bitap düştü eller.... Kızım nerdesin özledim...Özledik....özlediler.. Hoş geldin canım meydan senin....
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bittiler....:))) hoş bulduk efendim nedemek o sizin güzelliğiniz. meydan hepimizin efendiim.. sevenler sağolsun... Konu carpediemcan tarafından (28-07-2008 Saat 07:56 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bittiler....:))) hoşgeldin nerelerdeydin böyle uzun vakit özlettin kendini ve o güzel yazılarını hoşgeldin
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bittiler....:))) |
| | |
| | #5 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bittiler....:))) Alıntı:
carpediemcan hoşgeldin meydana... Umarım tatil sana yaramıştır...
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. | |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bittiler....:))) |
| | |
| | #7 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bittiler....:))) Alıntı:
Valla haklısın ben de daha yeni geldim tatilden ve Karadeniz sahillerini yeniden keşfettim:) Belli olmaz belki tatilimin hikayesini yazarım :)
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. | |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bittiler....:))) sevindirir o güzel cümlelerinini görmek. bekliyoruz bi nevi söz verdin artık:) Konu carpediemcan tarafından (29-07-2008 Saat 12:17 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #10 |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |