![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Yüksel Admine Tşk" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Alıntı: YukseLL´isimli üyeden Alıntı Öyle Paylaşımlar yapki ,Eğer Kabul etmeyen üyelerimiz olursa utandır onları,kabul etmek zorunda kalsınlar :) HOŞGELDİN Hoşbulduk tşk...Elimden geldiği kadar paylaşımlarda bulunacağım sağol. Kısa bir tatil ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kısa bir tatil arasından sonra yeniden bu meydandayım. İlk geldiğim gün açtığım, ilk konuda ve yazdığım yorumlarda belirttiğim gibi bu foruma güzel ve kaliteli paylaşımlarda bulunmak amacıyla üye olmuştum. İlk gün ne dediysem bugün de aynı şeyleri düşünüyorum. Ben bu foruma üyelerle kişisel tartışmalar polemikler yapmak için üye olmadım. Kişiliğimden, doğrularımdan ödün vermeden fikir paylaşımlarında bulunup, bu forumda kendi yolumda yürümeye çalıştım. Süpermeydan forumu googlede forum sitesi ararken buldum. İki gün dışarıdan izledim çok beğendim ve üye oldum. Bir kere siteden banlandım ve haksız yere banlandığımı düşündüğüm için yeniden üye oldum. Çok sonraları sitenin sahibi ve yöneticisi Yüksel adminin hemşerim olduğunu öğrendim. Sinop’lu bir hemşerimin böyle güzel bir projeye imza atmış olması beni cidden çok mutlu etti. Ben de hep başkalarımı yükselecek biraz da bizim hemşerimiz ve forumu yükselsin Diye süpermeydan foruma elimden gelen katkıyı yapmaya çalıştım.Emek verilmiş güzel Planlanmış her türlü projeye saygı duymuşumdur. 3 Haftalık yaz tatiline çıkmadan önce de Yüksel admine yönetim ekibinde yer almak için bizzat başvuru yaptım. Sağolsun kendisi Diğer arkadaşlarına haksızlık yapmadan başvuruyu değerlendireceğini söyledi. Ben tatilde olduğum için ne benimle ilgili konu açıldığından ne de oylama yapıldığından Üç gün öncesine kadar haberim yoktu. Zaten en başında oylamayla bu görevin verileceğini Bilmiş olsaydım sonucunu baştan tahmin ettiğim bir başvuruyu yaparak ne Yüksel admine de yönetimde ki arkadaşlarını boş yere meşgul etmezdim. Sonuçta oylama yapılmış ve bütün yönetim ekibi sağolsunlar oy birliğiyle benim başvurumu reddetmişler. Demokrasilerde her zaman çoğunluğun dediği olur o yüzden verdikleri karara saygı duyuyorum. Özellikle Yüksel admine çoğunluğun sesine göre karar verdiği için tşk ediyorum. Bir kişiyi memnun etmek adına bu foruma emek veren 10 kişiyi hiçe saymak adaletsizlik olurdu. Daha en başında sonuç ne çıkarsa çıksın saygı duyacağımı söylemiştim. Süpermeydanda herkes birbirini sevecek yada herkes birbirine sempati duyacak diye bir kural olduğunu sanmıyorum.Ya da herkes birbirinin fikrini beğenecek diye bir kural olduğunu da sanmıyorum. Her şeyden önce farklı karakterlere, farklı düşüncelere ve karşıt fikirlere, farklı renkte insanlara saygı duyulmalı diyorum. Sonuçta bu forumda fikir paylaşımı yapmak için bulunuyoruz. Bu forumda hiç kimseyle kişisel bir sorunum olmadığını söylemek isterim. Başkalarının benimle kişisel sorunları varsa onu da bilemem. Herkes kendinden sorumludur. Tabi ki olumsuz negatif elektrik aldığım bazı kişiler var bunu inkar edemem. İnkar edersem zaten kendimle çelişirim.Ama bu olumsuz duygularım onlarla da forumda saygılı ve seviyeli fikir paylaşımlarında bulunmama engel değil. Ben her fikirde insanla, beni seven yada sevmeyen, bana antipati duyan yada sempati duyan her türlü insanla seviyeli tartışmalar yapabilecek kadar seviyeli ve edepli bir insanım. Ben özel hayatımda nasılsam, bu forumda da öyle davranıyorum. Dobrayım, konulara lafı dolaştırmadan direk yorum yapan ve yazan bir insanım. İçimden geldiği gibi ne düşünüyorsam onu yazarak dile getiriyorum. Bu kimilerinize tuhaf geliyor olabilir ama bu yaştan sonra karakterimi değiştirecek halim yok. Yüksel hemşerim ve beraber çalıştığı yönetim ekibinin başarılarının devamını diliyorum. Az yada çok bu güzel foruma katkı yapmaya kaldığım yerden devam edeceğim. Seviyeli ve edepli fikir tartışmalarında ve paylaşımlarda görüşmek dileğiyle… ''SAHARAY''
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yüksel Admine Tşk Çok güzel yazılmış nezih bir yazı İnşallah kışa çevirmezsin yazı.. |
| | |
| | #3 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yüksel Admine Tşk Alıntı:
Yok merak etme bu forumda her zaman yaz olacak ve çiçekler açacak:Entusiasmado:
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yüksel Admine Tşk Saharaycım bu forumda zaten herzaman yaz yaşanıyor zaten.İzin vermiyoruz zaten kışa..Çiçeklerimizde üyelerimiz ve solmaması için anlayışla,samimiyetle,yakınlıkla,ilgiyle yaklaşıyoruz.Dışardan gelen üyeleri ayırt eden,burnu havada,kendini beğenmiş,ukala yaban otlarınıda,tek tek ayıklıyoruz merak etme canım...:Entusiasmado::Entusiasmado:Bu arada Hoşgeldin...:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yüksel Admine Tşk Alıntı:
Evet bu forumda her çeşitten çiçekler mevcut. Hele de çiçeklerin içinde bir çiçek var ki her insan hayran olur ama elini uzatıp tutmaya kalktığında dikenlerini batırıverir onu tutan eli kanatır. Gülü dikenlerine dokunmadan tutmak itina ister. Gül çok güzel bir çiçektir ama tıpkı insanlar gibi onun da bir kusuru vardır dikenleri. Dikenleri var diye gül güllüğünden,güzelliğinden,kokusundan hiç bir şey kaybetmez. Süpermeydan forumda her türden çiçek vardır. Önemli olan o çiçeğin türünü iyi anlayabilmektir. Papatyalar,laleler,sümbüller ve dikenleriyle değerinden hiç bir şey kaybetmeyen birbirinden güzel rengarenk güller..:) Bu arada hoşbulduk doğangüneş admin...
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yüksel Admine Tşk Birde Kaktüs vardır ne Yaz dinler ne de Kış..Her ortama ayak uydurabilir..Her daim her mevsim her yerde yetişir ve çirkin görünümlü bir çiçektir bazen pipet şeklinde bazen toplu ve yayılmış bir biçime sahiptir ama büyük kusuru vardır dikenleri.. Gidip kaktüse sarılmadığınız veya tutmadığınız sürece dikenleri batmaz gövdesinde depoladığı su sayesinde uzun süre suya neme ihtiyaç duymadan yaşayabilir en önemli özelliği her yerde üremeye yatkın olmasıdır kumun taşın üstünde ve çölde sık bir şekilde rastlanabilir..Çöl dingindir kimi zaman ise ayağa kalkar tüm gücünü gösterir hem yazı hem kışı bir gecede çölde yaşayabilirsiniz.. |
| | |
| | #7 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yüksel Admine Tşk ![]() Bu arada arkadaşlarımın eline gül dikeni batmasın diye bu makası hediye edebilirim budama makasıdır itina ile sap ve dikenleri ayıklamak için bire birdir kimsenin canının acımasına gerek yok şayet her yerden temin etmekte kolay.. Konu Bay X tarafından (29-07-2008 Saat 12:37 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |