![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "23.07.2008 bir ilk daha ebelik yaptım. :)))" başlıklı konu görüntüleniyor, "Pek neşeli insan sarrafı mesafeli ve haysiyetli köpegimiz Daissy nin ikinci dogumundan tezel fotolar İkinci dogumu yası 5 ve ilk doguma göre gayet tecrübeli artık kızımız dogum saat 21.30 sularında ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() | 23.07.2008 bir ilk daha ebelik yaptım. :))) Pek neşeli insan sarrafı mesafeli ve haysiyetli köpegimiz Daissy nin ikinci dogumundan tezel fotolar ![]() İkinci dogumu yası 5 ve ilk doguma göre gayet tecrübeli artık kızımız dogum saat 21.30 sularında basladı ve 05.30 a dek sürdü gel de ayrıl basından aman aksilik olacak aman yavru kanala inmeyecek aman ambulans cagırsak mı derken daissy yaman cıktı ve nur topu gibi 4 dişi 3 erkek sevgiçiçegi verdi bize,inanılmaz güzel bir duygu herkes yaşamalı buyurun izleyelim ![]() ![]() ![]() İşte ilk yavru doğar dogmaz kese temizlenince meme peşine düştü ama arkadan dolaşarak ![]() ![]() ![]() ![]() İkiledik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üçledikkkkk sırada dördüncünün en özel fotoları![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık yedinci yavru da geldi ve kızımız perişan halde klasik müzik eşliginde dogumu tamamladı sag salim ![]() ![]() Bu da kızımızın sadık eşi Çapkın ve daissy nin başına gelecekleri bilmedigi anın hemen öncesi baba ile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her dakika aklım yavrularda gerçi daissy çok iyi ve ilgili alakalı bir anne ama küçücükler düşünüyor insan
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 23.07.2008 bir ilk daha ebelik yaptım. :))) Çok tatlılar sgor.Allah analı,babalı büyütsün....:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: 23.07.2008 bir ilk daha ebelik yaptım. :))) çok şekerler çok ...:Entusiasmado:
__________________ HER KADIN GÜZELDİR; ANCAK BAKIMLI KADIN ÇOK GÜZELDİR http://shopbeauty.tr.gg |
| | |
| | #5 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 23.07.2008 bir ilk daha ebelik yaptım. :))) Benimde ortaokula giderken boyle bir kopegim vardi onun adida Beto'ydu annem onu balkona cikarir oysa annem gormeden tekrar gider salondaki koltuga kurulurdu sonra annemde sevmeye basladi Beto'yu ama bir sure sonra zehirlenerek olmustu ne kadarda uzulmustum o oldugunde bak simdi sen ekleyince foto'lari o geldi aklima.. Oralarda olsaydim sen bana bu yavrulardan birini mutlaka hediye ederdin demi?Yada geleceksinya hani ozaman bunlardan birini getir.. ( Anladin sen onu..)Gercekten iyi is cikarmissin Sgor bir defa sahit olmustum bu manzaraya zordur kopek dogumu bilirimHa bu arada sevgi ciceklerini sulamayi unutma...
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: 23.07.2008 bir ilk daha ebelik yaptım. :))) Çok şekerleer :) Allah analı babalı büyütsün :) Hayırlı olsun :p
__________________ |
| | |
| | #7 | ||
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: 23.07.2008 bir ilk daha ebelik yaptım. :))) Teşekkür ederim. Alıntı:
Sağol evet öyleler.. Alıntı:
Senin canın sağolsun canım arkadaşım verirdim tabi.. Bu arada anladım ben onu.. Gözün arkada kalmasın elbette sulayacağım.. Teşekkür ederim. İnş.
__________________ | ||
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 23.07.2008 bir ilk daha ebelik yaptım. :))) Sgor .. Bak nasıl ciddi hitap ediyorum ...:)) Adana Konya arası ortalama 3 -3.5 saat eğer sen bu yavrulardan birini getirmede gör bak başına ne işler açıyorum...:)) Hayatım bunlar çok güzeller,anne nasıl yorgun,tam sayamadım ama 6 tane falan herhalde..Sgor bak sözümü yabana atma ... Ayrıca fotolar çok iyi... eğer getirirsen benimde bir yavrum olacak...:(( yada ben gelip alayım .... Güzün aydın canım...Sağlıkla büyüsünler...
__________________ |
| | |
| | #9 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: 23.07.2008 bir ilk daha ebelik yaptım. :))) Alıntı:
Sevgi dolu sözlerine ve samimiyetine inanıyorum ablacım.. Verme konusuna gelince şuan hepsinin sahibi var kardeşlerim aldı ablam abim ama tekrar onlarla irtibat kurayım kabul ederlerse onlarda dişinin bir tanesini seve seve vereyim.. Sana özelden PM olarak haber ederim.. tekrar teşekkürler..
__________________ | |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: 23.07.2008 bir ilk daha ebelik yaptım. :))) Bugün itibariyle 3 aylık bi alman kurdum oldu dişi çok tatlı siyah kahve renginde patileride kahve önümüzdeki günlerde sizlerle onuda tanışdıracağım.. adını jessy koydum..
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |