![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Yağmur martı ve sen...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: orkuorkun ´isimli üyeden Alıntı çok güzel bir anlatım. elinize sağlık güney hanım:Entusiasmado: efendim sonsuz teşekkürler....Bir ustadan duymak bunları mutlu etti......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #13 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yağmur martı ve sen.... Alıntı:
Bu muhteşem "dostane" (güya dostsun) dileklerinle sabahıma neşe getirdin.... Seninle girdiğimiz "kim daha beter olur yarışmasında" biliyorum ki sen daha beter olacaksın....:))))
__________________ | |
| | |
| | #15 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yağmur martı ve sen.... Martılara aşık bitanecik kuşuma gelsin :)
__________________ |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yağmur martı ve sen.... Meleğim çok teşekkür ederim canım... evet hayattaki tek aşkım"martı"...ve ben onu giderek daha çok seviyorum...Giderek daha çok gülümsüyorum... seni seviyorum bebeğim saol... çok mutlu ettin...
__________________ |
| | |
| | #17 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yağmur martı ve sen.... Alıntı:
daha fazlaydılar ama fotograf makinasını cantadan cıkarmam 5dakika sürdü malum valiz gibi olanlardan cantam :D anca bu kadar cekebildim "Martı Kadın" :)
__________________ | |
| | |
| | #18 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yağmur martı ve sen.... Alıntı:
Martı kanadında sana gelen kocaman sevgiler var....
__________________ | |
| | |
| | #19 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 14368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yağmur martı ve sen.... Martı ben sen birde simit diye de bir hikayemiz vardı vaktinde. Simite uçan martılar nede güzel yapardı senin yüzünü gözlerini unutmam o gülüşleri. Bana sadece bunu seyretmek düşerdi. Martı sen birde simit.... Aklımıza geçmiş zamanları düşürdü yazınız... Güzelmi oldu onu bilemedim ama teşekkürler.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #20 | |
Ben özgürlük çığlıklarındaki bağımlılığını seviyorum... Ben kanatlarında taşıdığı hüznü.. Ben onun tuzlu ve ıslak halini seviyorum... " geçmiş zamanları aklınıza getirmek " geçmediğinin göstergesi bence.... saol...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |