![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "kısa bir veda :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çok kısa bir süredir bu sitedeyim ama hakikaten çok sevdim . Daha önce de belirtmiştim master için Londra'ya gitmek için gün saydığımı . Vakit geldi çattı , Bir iki güne ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kısa bir veda :) Çok kısa bir süredir bu sitedeyim ama hakikaten çok sevdim . Daha önce de belirtmiştim master için Londra'ya gitmek için gün saydığımı . Vakit geldi çattı , Bir iki güne kadar gidiyorum . Tezimi teslim edip döneceğim , Eylülde görüşmek ve çok daha fazla görüşmek üzere , şimdilik hoşçakalın arakdaşlar :Entusiasmado:
__________________ hayat sadece bir sahne , oyunun hakkını vermek lazım |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 333 Rep: 33016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kısa bir veda :) Alıntı:
Hayırlı bir surette Eğitimini tamamlayıp gelmen dileği ile... Gidipde gelmemek..... Gelipte görmemek sırrına binaen Siz yinede hakkınızı helal etseniz sevinirim... Ben helal ettim. Tabiki eğer varsa hakkım.... Allaha emanet olun efendim... Sağlıklı paylaşımlarile gelmeniz dileği ile... | |
| | |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kısa bir veda :) Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: kısa bir veda :) by by kib aeo!!!!tanımasamda senii ...... |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: kısa bir veda :) bu bir veda değil ki dönecek aramıza tekrardan :)
__________________ |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kısa bir veda :) yeniden herkese merhaba . tezimi teslim etmiş olmanın haklı gururu ile ülkeme döndüm. Hepinize yeniden merhaba arkadaşlar :)
| | |
| | #9 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kısa bir veda :) Alıntı:
Siz gideli bir kaç şey değişti.Temizlik filan yapıldı umarım bu değişikliklere çabuk alışır kısa zamanda kaynaşırsınız.:)) | |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kısa bir veda :) :))) Temizlik yapılması gerekirse yapılmalıdır , ben rahatlıkla alışacağımı düşünüyorum . Bakalım , göreceğiz :)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |