![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Sevgili eşime..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Canım eşime,birtaneme,Mustafama.... Bundan 32 yıl önce seni bana veren önce Allahıma sonrada o güzel annene çok teşekkür ederimki senin gibi bir insan,eş,baba doğdu.Ve iyiki doğdun canımın içi..... Seni kendinden bile ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Canım eşime,birtaneme,Mustafama.... Bundan 32 yıl önce seni bana veren önce Allahıma sonrada o güzel annene çok teşekkür ederimki senin gibi bir insan,eş,baba doğdu.Ve iyiki doğdun canımın içi..... Seni kendinden bile çok seven karın olduğunu unutma bu hayatta biriciğim benim....Sen bu hayatın bana en büyük hediyesisin,iyiki varsın aşkım.... Seni ömürboyu sevicek olan eşin ... DOĞANGÜNEŞİN... ![]() ![]() ![]() İYİKİ DOĞDUN KOCACIĞIM BENİM....
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevgili eşime... Ne mutlu size , nice doğumgünlerini kutlayın inşallah . Böylesi aşk dolu evlilikler hepimizin başına , amin :)
__________________ hayat sadece bir sahne , oyunun hakkını vermek lazım |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sevgili eşime... Alıntı:
nice mutlu ve huzur dolu günlere
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevgili eşime... Sevgili Adminimizin Eşinin doğum gününü Kutlar Sağlık başarı ve ömür boyu mutluluklar dilerim.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sevgili eşime... Doğum günü kutlu olsun ablam ve cocuklarıyla ömür boyu mutlu olsun :)
__________________ |
| | |
| | #6 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 595 Rep: 59203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevgili eşime... Sevgili eşiniz ve çocuklarınız ile birlikte, sağlıklı ,huzurlu ve hayırlı bir ömür diliyorum... Ne mutlu o eşinize ki sizin gibi bir hanımla evli... Ne mutlu çocuklarınıza ki sizin gibi bir anneye sahipler... Allah mutluluklarınızı daim etsin..
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevgili eşime... Eşinin (Hemşerimin) doğum gününü kutlar sağlıklı ve uzun ömürlü sevgi dolu bir ömür boyu mutluluklar dilerim:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevgili eşime... Canım aşkla tutku ve sevda ile yazılan bir hikaye seninkisi.... Ve ben biliyorum ki her doğan günü tıpkı bugün gibi sevgi ve fedakarlıkla yaptığın bu pasta tadında kutlayacaksın... Ve yine biliyorum ki bu şanslı adam seninle her gün yeniden doğmaktan ve hayatı paylaşmaktan çok mutlu tıpkı senin gibi.... Birlikte aşkla dolu nice doğumgünleri dileğimle....Senin le doğana...Mutlu yıllar...Mutlu yıllar yaşlanmaya seninle diyen eşine sevdiğine...
__________________ |
| | |
| | #9 | ||||||
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İstanbul Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sevgili eşime... Alıntı:
Alıntı:
Teşekkür Ederim..:Entusiasmado: Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
| ||||||
| | |
| | #10 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İstanbul Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sevgili eşime... Alıntı:
Bu Güzel Dilekleriniz İçin Teşekkür Ederim..Sizede Eşinizle ve Çocuklarınızla Bir Ömür Boyu Mutluluklar Dilerim.. Dip Not:Benim Pastam Çikolatalıydı Ama Sizin Hediye Ettiğiniz Pastada Çok Lezzetli Görünüyor.. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |