![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Sevgili eşime..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili adminimiz doğangüneş hanımefendinin çok sevdiği eşinin doğum gününü kutlar, yaşamlarında sağlık,mutluluk ve başarılar diliyorum..Birlikte yaşlanmanız dileğimle nice mutlu yıllara......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevgili eşime... Sevgili adminimiz doğangüneş hanımefendinin çok sevdiği eşinin doğum gününü kutlar, yaşamlarında sağlık,mutluluk ve başarılar diliyorum..Birlikte yaşlanmanız dileğimle nice mutlu yıllara... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Sevgili eşime... Mutlu yıllar.. Nice senelere..
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevgili eşime... Kusura Bakma Eniştecim Evde Doğum Gününü Kutlayınca Burada Kutlamayı Unutmuşum Doğum Günün Kutlu Olsun:Entusiasmado:Ablamla Uzun Ömürler Diliyorum Size..:Entusiasmado:
__________________ http://www.supermeydan.net/forum/ima...ine=1216005007 |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |