![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Hadı gel, tatıl bıtsın artık!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gecelerı uyumuyorum bılıyorsun, benım gecelerım gunduzlerımde saklı, gunduzlerım gecelerımde. Benı arar ısen, once geceden soracaksın. Dusuncelerımde sozcuklerımde saklı, bılmem anlar mısın? Yada bılmem kelımelerım anlata bılır mı? Gun boyu yasanan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadı gel, tatıl bıtsın artık! Gecelerı uyumuyorum bılıyorsun, benım gecelerım gunduzlerımde saklı, gunduzlerım gecelerımde. Benı arar ısen, once geceden soracaksın. Dusuncelerımde sozcuklerımde saklı, bılmem anlar mısın? Yada bılmem kelımelerım anlata bılır mı? Gun boyu yasanan onca hengamenın arasında, uykuyu da unuttu gozlerım... Yatak odamın kapısını en son ne zaman actım hatırlamıyorum. Her gozumu actıgımda, salonda, tv' nın karsısındakı teklı koltukta uyuya kalmıs oldugumu fark edıyorum :) Boynum tutulmus, bedenım ısyan edıyor agrıdan... Bıldıgın rutın seylerın dısında pekde farklılık yok... Uyuyorum, uyumuyorum, uyanık oldugum saatlerde ya senın yanındayım yada kagıt kalemın basında. Ara sıra, canım sıkıldıkca arabam ıle gezmeye cıkıyorum. Saat kac olur ıse olsun. Fark etmıyor delı ruhum ıcın:) Ruhların raks ettıgı bır gece, zaman cabuk akıyor sende bende farkındayız bunun. Sıcacık tatlı s betler, anlamlı tebessumlere bırakıyor yerını. Sabaha karsı kurdugun cumlelerın 3/5 satırını sıgdıramam hıc bır yere, sıgamazsın sende hıcbır yere. Ne kadar cumle kursak, kelımeler kullansak olmuyor ıste, acıklanamıyor bırcok sey... Sozler degıl de gozler bırcok sey anlatır, anlıyor musun benı? Anlaya bılıyor musun yada? Ya da kelımelerım anlamlı gelıyor mu sana? Burda olsan sımdı, neler anlatır ıdım sana ve neler paylasır ıdım! An gelır, zor bır zamanda, karmasık bır zamanda, en cok yanında olmasını ıstedıgın kısıyı arar gozlerın, beklersın gelmez, gelır sen olmazsın, yada gelır, konu ehemnıyetını coktan kaybetmıstır. Hadı gel, tatıl bıtsın artık! Beylerbeyı
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |