![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Kandiliniz Mübarek OLSUN" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tüm islam aleminin REGAİP KANDİLİ Mübarek Olsun... Allah, bu mübarek günden istifade edenlerden eylesin... Birbirimiz için dua edelim inşallah......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 297 Rep: 29582 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kandiliniz Mübarek OLSUN Tüm islam aleminin REGAİP KANDİLİ Mübarek Olsun... Allah, bu mübarek günden istifade edenlerden eylesin... Birbirimiz için dua edelim inşallah...
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kandiliniz Mübarek OLSUN Alıntı:
Forumda ismini bildiğimiz ve bilmediğimiz Tüm arkadaşlarımızın............... Ve Tüm alemi islamın kandillerini tebrik ediyorum ... Yapılan Bütün Duaları , kendi cılız duama ekleyip Cenab-ı kibriyaya takdim ediyorum. Herkese iyi kandiller... | |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kandiliniz Mübarek OLSUN Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul kandiliniz mubarek olsun. Dualarimdasiniz dualarinizda anilmak dilegiyle....
__________________ |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 271 Rep: 26708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kandiliniz Mübarek OLSUN Tüm müslüman aleminin regaip kandili mübarek olsun.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kandiliniz Mübarek OLSUN Hepinizin kandili mubarek olsun..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 593 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kandiliniz Mübarek OLSUN Tüm arkadaşlarımın bu mübarek gününü gönülden kutlarım . |
| | |
| | #8 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kandiliniz Mübarek OLSUN Değerli supermeydan.net üyelerinin ve Tüm İslam Aleminin REGAİP KANDİLİ mübarek olsun
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |