![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "iyiki doğdun sarahhh" başlıklı konu görüntüleniyor, "sarahhh rumuzlu üyemizin bugun doğumgünüdür, Supermeydan yönetimi olarak üyemizin yeni yaşını kutluyor Sağlık başarı ve mutluluklar diliyoruz. İYİKİ DOĞDUN SARAHHH..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyiki doğdun sarahhh sarahhh rumuzlu üyemizin bugun doğumgünüdür, Supermeydan yönetimi olarak üyemizin yeni yaşını kutluyor Sağlık başarı ve mutluluklar diliyoruz. İYİKİ DOĞDUN SARAHHH
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki doğdun sarahhh Mutlu yıllar diliyorum sarahhh, iyi ki doğdun..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki doğdun sarahhh Nice yıllara sağlık ve mutlulukla...
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: iyiki doğdun sarahhh mutlu yaşlara sarahhh :)
__________________ |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki doğdun sarahhh doğum günün kutlu olsun nice yıllara canım:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki doğdun sarahhh 365 sayfalık bir öykü daha başlıyor, Her güne bir yaprak sakla, Her yaprağa bir öykü sığdır mutluluk de adına. NICE GUZEL OYKULER SENIN OLSUN. IYI KI DOGDUN Sarahh.Hep bizimle ol... ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: iyiki doğdun sarahhh çok tşk ederim.inanın çok duygulandım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi... hepinize ayrı ayrı tşk ederim ... |
| | |
| | #8 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: iyiki doğdun sarahhh Alıntı:
umarım 60. yaş günümüde yine burda kutlarız. hep birlikte... ama yaşlanmaktan çok korkuyorum.haberiniz olsun... çok ama çok tşk ederim dogangüneş ablacım... bu arada abla demek pek dogru olmayacak yaş geldi kemale... | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| sarahhh |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |