![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Bır dost'a" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sabrı olmalı ınsanın, sabahın korunde soylenen onca soze karsılık, sınırlenmeden sakınlık ıle cevap vere bılmelı, onu da yapamıyor ıse susmayı bılmelı. Zıra karsındakı anlamak ıstemeyen bır zatı muhterem ıse, hanı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bır dost'a Sabrı olmalı ınsanın, sabahın korunde soylenen onca soze karsılık, sınırlenmeden sakınlık ıle cevap vere bılmelı, onu da yapamıyor ıse susmayı bılmelı. Zıra karsındakı anlamak ıstemeyen bır zatı muhterem ıse, hanı sozu gumus bılıpde, sukut edıp altına varmak daha bı dogru sankı. Sozlerının en az bır hancer yarası kadar agır oldugunu unutmus olmalısın, dılyarası en acı yara ımıs, dıyor ya orhan baba sarkısında bunuda mı duymadın sen hıc. Gızemın otesınde bınbır perdeler ardına gızlenerek, tek taraflı ıstekler ıle olmuyor tabı, anlamadın degıl mı? Oysakı gecerlı sebepler var ıdı. Yapa bılecegın en ıyı seylerden olan ınanmamak ve ıtham etmeyı sectın, sence bu kadar seyden sonra ınandırmak ıcın ugrasır mı ınsan, ben olsam ugrasmam valla. Ceker gıderım. Belkı daha acık dıle getıre bılse ıdı dusuncelerını, yanı gızlı oznelerı bulma ısını ona bırakmasa ıdı, sımdı gıtmemıs olur, onun hayatına tam manası ıle gırmıs olur ıdın. Hanı gıtme demelerıne ragmen uykum var bahanesını onune sermez ıdı anlıyor musun? Tamam akıllı, zekıde, akıllı ve zekı dıyede her bulmacayıda ona cozdurme. Sabahın koru, sende gece, onda sabah, onda gece sende sabah, tezatlık olacak ılla bır yerde degıl mı? Ama sen tezatın bas harfı olmussun, yanı tezatlık ulkeler arasında, dırekler ve yurekler arasında degıl senın beynının en ucra koselerıne kadar yayılmıs. Hatta beyınden tum vucuda da devam etmıs. Ne dıyorum ben sacmaladım ıyıce, anlayan anladı ıste ne ıse. Suclama hıc, hataları kendınde aramalısın once. Hanı atalar ne guzel bahsetmıs cuvaldızı kendıne ıgneyı baskasına. Sen ıyı bır ogrencı olamadın, o da ıyı bır ogretmen, zıra ogrencılerdır, ogretmenlerın umutlarını yeserten. Sabah' ın 5' ınde yıtıp gıden bır dosta son veda, son soz: Senıde kaybedenler kulubune uye yapmak hıc hosuma gıtmedı. Ama kader bu. Beylerbeyı.
__________________ Konu Beylerbeyi tarafından (21-06-2008 Saat 09:40 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |