![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Cum'anız Mübarek Olsun..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bismillâhirrahmânirrahîm Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı.. Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma... Vardır bunda da bir hayır.. Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!.. Tıpkı geceye saçılan yıldızlar ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 595 Rep: 59203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cum'anız Mübarek Olsun... Bismillâhirrahmânirrahîm Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı.. Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma... Vardır bunda da bir hayır.. Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!.. Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi, Ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar.. Hüzünlerde olgunlaştır beni.. Sen yolum ol! Sen sonum ol! ... Hayırlı Cum'alar...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1384 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cum'anız Mübarek Olsun... cumamız hayırlı olsun :) dualarmızı eksik etmeyelim bu günde.
__________________ paslı bir yanlızlıktı avuçlarımda... ardımda bir yürek yükü rüzgar... ne zaman sevmeye koyulsam doğrulup çoğaldı ayrılıklar... |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() | Cevap: Cum'anız Mübarek Olsun... aynen Ali bey sizin ve tüm Forum üyelerininde Cumasi hayirli olsun
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: ankara Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Cum'anız Mübarek Olsun... Allah razı olsun.sizlerin de cumanız mübarek,orucunuz kabul olsun |
| | |
| | #16 |
Rep Gücü: 9 Rep: 885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cumanız Mübarek olsun...... Günlerimiz olurdu, güllerle dolu olan, Güllerimiz olurdu, muhabbet kokusu saçan, Muhabbetlerimiz olurdu, gönülleri aydınlatan, Gönüllerimiz aydınlık olurdu, gül kokusundan. Gönlünüzde ki gülleri sulamayı ihmal etmeyin, Gönlünüzden muhabbeti asla terk etmeyin, Muhabbetle Rabbimize kavuşmayı ümid edin, Nebi hasretiyle gönlünüzü tertemiz edin. Ümidiniz daim, kalbiniz Rabbimize Zakir, dualarınız bizlere Nafii, gözpınarlarınız Sail, gülleriniz Raih, gönülleriniz Said, cumamız GÜL kokulu olsun… bu mübarek günde bu kardeşinizi de dualarınızda unutmamanızı dilerim Hayırlı Cuma lar... |
| | |
| | #17 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Cum'anız Mübarek Olsun... Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #19 |
Rep Gücü: 9 Rep: 885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cumanız Mübarek olsun...... Cumanız Mübarek Olsun Rabbim! Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : ALLAH'tan başka yaratıcı yok, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür. Ya Rabbi! Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: ALLAH birdir, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür. Ya Rabbi! Eğer ALLAH'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür. Ya Rabbi! Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür. Ya Rabbi! Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür. Ya Rabbi! Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: ALLAH bir, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür. Ya Rabbi! İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: ALLAH'tan başka ilah yoktur, Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'ın Resulüdür. Ey diri olan! Ey ebedi var olan! Ey izzet ve ikram sahibi olan! Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan ALLAH'ım! Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim! Ya Rabbi! Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle� dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir. Ya Rabbi! Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, ALLAH birdir ve Hz. MUHAMMED (sallALLAHu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |