![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Tebrikle Serseriozi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar, Bugün sabah saat 09.00 da bir mail aldım. Ve mailde gördüğüm şey beni o kadar mutlu etti ki ve o kadar gurur verdiki. Bizim serseri çocuk OZİ liseyi bitirdi. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Tebrikle Serseriozi Arkadaşlar, Bugün sabah saat 09.00 da bir mail aldım. Ve mailde gördüğüm şey beni o kadar mutlu etti ki ve o kadar gurur verdiki. Bizim serseri çocuk OZİ liseyi bitirdi. Azim ile çalıştı ve bu kadar iş yoğunluğu arasında diplomasını aldı. Kardeşim inşallah en kısa zamanda MYO hatta 4 yıllık bir fakülte de bitirirsin!!!!
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 520 Rep: 50987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tebrikle Serseriozi Tebrikler serseri işşallah yakında üniversiteyide bitirdin haberinde alırız canım..
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Tebrikle Serseriozi Alıntı:
Beraberce güzel bir tercih yapacağız ve oda bir üniversiteli olacak inşallah.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |