![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "hayatım,da biri var..sizin,de varsa yazın.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Güneyin sımsıcak bir o kadar,da asi kadını.... 25 yıldan fazladır hergün değerine değer katarak hayatımdasın...ve hep olacaksın Dostları olmalı insan,ın hiç keşkeleri olmadan... Dostları olmalı ,gemilerin limanları gibi zaman ,zaman ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: adana-istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayatım,da biri var..sizin,de varsa yazın.. Güneyin sımsıcak bir o kadar,da asi kadını.... 25 yıldan fazladır hergün değerine değer katarak hayatımdasın...ve hep olacaksın Dostları olmalı insan,ın hiç keşkeleri olmadan... Dostları olmalı ,gemilerin limanları gibi zaman ,zaman yükünü boşalttığı ve dalgalar dininceye kadar koynun,da sorgusuz pervasız uyuduğu.Yıllarca uğrayamadığın,da bile bıraktığı yerde bulup bıraktığı yerden başlayabildiği.... GÜNEY,İN HIRÇIN ,ASİ,SICAK KADIN,IKUZEY RÜZGARLARI SENİ ÜŞÜTMESİN SEVGİMİN KORUMASI ALTINDASIN.... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hayatım,da biri var..sizin,de varsa yazın.. Alıntı:
Biliyor olmanın keyfi bilinmeyenin acısıyla birleştiğinde senin varlığın ısıtıyor beni eksi 40 derecede.... Ve ben senin varlığınla güzelleşiyorum... senin varlığınla ısınıyor UNUTUYORUM...... KUZEY rüzgarlarına sadece saçlarımı bıraktım... Ben seninle UNUTUYORUM....UNUTMAK...UNUT....ONU..... İyiki varsın....
__________________ | |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hayatım,da biri var..sizin,de varsa yazın.. Hiişşşttt çok ayıp sus bakalımm....:Entusiasmado::Entusiasmado: üzgünüm ama değil hayatım....
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: hayatım,da biri var..sizin,de varsa yazın.. |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hayatım,da biri var..sizin,de varsa yazın.. Alıntı:
Ama şunu bil ki biz, hele de "şeytan" en çirkin haliyle bile en güzelimiz....hemde 1. güzelimiz.....
__________________ | |
| | |
| | #8 | ||
| Super Aktif ![]() | Cevap: hayatım,da biri var..sizin,de varsa yazın.. Alıntı:
Alıntı:
o senin güzelliğin ablacım.. | ||
| | |
| | #9 | |
sen her halinle güzelsin....meleğim...
__________________ | |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hayatım,da biri var..sizin,de varsa yazın.. Şeytan bu aralar çok meraklı ama ben biliyorum ki o sadece "güney" ablasının "kuzey" ini merak ediyor...ve ben onu çok seviyorum... kesinlikle bana istediği her şeyi sorabilecek tek kişi....
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |