![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Babalar günü" başlıklı konu görüntüleniyor, "bana bir masal anlat baba içinde tüm oyunların , kurtla kuzu olsun ,şekerle bal... anlatırken tut elimi... uykuya dalıp gitsem bile bırakıp gitme ellerimi... bana bir masal anlat baba içinde ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bana bir masal anlat baba içinde tüm oyunların , kurtla kuzu olsun ,şekerle bal... ![]() anlatırken tut elimi... uykuya dalıp gitsem bile bırakıp gitme ellerimi... ![]() bana bir masal anlat baba içinde deniz ve balıklar.. yağmurla kar olsun ,güneşle ay.. ![]() bana bir masal anlat baba, içinde tüm sevdiklerim .. içinde İSTANBUL olsun ![]() anlatırken tut elimi... uykuya dalıp gitsem bile , bırakıp gitme sakın beni bana bir masal anlat baba... İlk başta canım babamın ve birtanecik eşimin babalar gününü kutlarım.Hep hayatımda olun canlarım benimm...Dünyanın en iyi babaları.. "Bir varmış bir yokmuş..." masalları anlattığın için teşekkürler. Karşıdan karşıya geçerken iki tarafa bakmayı unuttuğum zaman çektiğin o sert nutuklar için teşekkürler. Yangın sırasında ellerinin ve dizinin üstünde sürünerek evden nasıl kaçılacağım öğrettiğin için teşekkürler. Süpermeydandaki ve dünyadaki bütün babaların babalar gününü kutlarım.İşşallah herşey gönlünüze göre olur... ![]() Yüksel abicim seninde babalar günün kutlu olsun.İşşallah bir ömürboyu eşin ve çocuklarınla mutlu olursun.İşşallah o güzel çocukların seni hep gururlandırır,hep yüzünü güldürür...(amin)..
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Babalar günü Beni sandalyenin üstünde düştü düşecek bir vaziyette, elim kurabiye kavanozunun içinde bulduğunda "işte kurabiye böyle ufalanır" diye açıkladığın için teşekkürler. Beni sirkteki palyaçoları görmeye götürdüğün için teşekkürler. Takipçi değil, lider olmam için cesaretlendirmene teşekkürler. Babalar Günün Kutlu Olsun Babacım.. ![]() Ayrıca Tüm Babalarında Babalar Günü Kutlu Olsun.. Konu Çok Güzel Olmuş Abla Ellerine Emeğine Klavyene Sağlık..
__________________ http://www.supermeydan.net/forum/ima...ine=1216005007 |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Babalar günü Herzaman babamla olan diyalogum annemle olandan daha iyiydi.. O yüzden babam icin hediye secmekte hic zorluk cekmedim.Bu senede ortopedik yastık aldım kendime ve annemede alcam :) |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Babalar günü Canım babacığım; Sensizlik, baharda sonbaharları yaşamak gibi.... Koşulsuz, kuralsız ,beklentisiz ve saf sevgi ile bakarken gözlerime; biz birbirimizi gördük birbirimizde... Babacığım odasındaki resmine her sabah hala günaydın diyen kızın kocaman olsada hala sana özlemle sarılma ihtiyacı duyuyor... seni özlüyorum..... benim için her sabah gülümseyen yüzünle aydınlanan her gün bizim...ikimizin günü..... seni seviyorum....
__________________ |
| | |
| | #5 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 341 Rep: 33338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Babalar günü Dun Sana Kızdıklarımı Bugun Ben Yapıyorum Baba, Cunku Aslında Senın Kucuk Bır Kopyanım Umarım Senın Kadar Anlayışlı Sevgı Dolu Olurum, Sen Canımdan Degerlı Bırıcık Babamsın Senı Cok Sevıyorum Babalar Günün Kutlu Olsun
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Babalar günü Süpermeydan ailesindeki tüm babaların babalar günü kutlu olsun.
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Babalar günü Dünyanın en çok ihmal edilen, En az hatırlanan ve en az"seni seviyorum" denilen insanları. Hepinizi tebrik ediyorum bu kadar sevgiye karşı fazlasıyla sunduğunuz geri dönüşüm için. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. Konu Mevt tarafından (15-06-2008 Saat 08:13 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Babalar günü Babamın ve Babaların Babalar ggünü kutluolsun..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 355 Rep: 35197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Babalar günü Önce kendi babamın sonrada tüm babaların babalar günü kutlu olsun.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #10 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 5
Cinsiyet: Rep Gücü: 425 Rep: 42219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Babalar günü Bana ,anneme ve kardeşlerime ''sevgiden'' ziyade ''acı ve gözyaşı'' vermiş olsan da ''SENİ SEVİYORUM BABA...BABACIĞIM... Babalar Günün Kutlu Olsun...
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |