![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "öss" başlıklı konu görüntüleniyor, "Öğrenci Seçme Sınavı'na girecek arkadaslara basarılar diliyorum....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: öss Bende sana sossuz başarılar diliyorum "şeytanım"... Dün unutmuşum dileklerimi iletmeyi ama bu seni unuttuğum anl***** gelmesin bebeğim.... Başaracağını bilmek rahatlatan belkide....Seni seviyorum....
__________________ |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 116 Rep: 11259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: öss Şu anda sınavda olan herkese bende başarılar diliyorum..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: öss sınava girentüm arkadaşlara başarılar dilerim
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: öss Ozi , Sheytan ikinize sonsuz başarılar. Diğerlerini geçin önce :) Sonra da diğer arkadaşlara başarılar.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: öss össssss yedin benı..... |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: öss Sheytan bu puanlar iyi değilmi??? Netlerini söylesen daha anlaşılır olur aslında. Kaç soru soruldu ne kadar net yaptın.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | |