![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Bir yanım kal diyor,Bir yanım git!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba Üye Arkadaşlar Forumda yazan tüm arkadaşlardan ikilemde kaldığım bir konuda yardım istiyorum. Bu forumda sizlerle paylaşımda bulunmak bana terapi gibi geliyordu... Ama bir yanım git diyor bir daha gelme,Bir ..."
| Anketimiz: Temelli gideyim mi? Yoksa temelli kalayım mı? | |||
| Git (Çünkü burda kimse vazgeçilmez değil.) | | 1 | 33,33% |
| Kal (Paylaşımlarına devam etmelisin) | | 1 | 33,33% |
| Ben karışmam kendin bilirsin... | | 1 | 33,33% |
| Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir yanım kal diyor,Bir yanım git! Merhaba Üye Arkadaşlar Forumda yazan tüm arkadaşlardan ikilemde kaldığım bir konuda yardım istiyorum. Bu forumda sizlerle paylaşımda bulunmak bana terapi gibi geliyordu... Ama bir yanım git diyor bir daha gelme,Bir yanım burada kal ve devam et paylaşımlarda bulunmaya diyor. İkilemde kaldım karar veremiyorum. Sizler bana karar vermemde yardımcı olur musunuz? ''SAHARAY''
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 390 Rep: 38755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir yanım kal diyor,Bir yanım git! Gitmek Böyle gidiyoruz iste. Bir yanimiz "kalk gidelim", öbür yanimiz "otur" diyor. "Otur" diyen kazaniyor. O yan kalabalik zira... Can Yücel (Gitmek şiirinden bir bölüm)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Bir yanım kal diyor,Bir yanım git! Bu tür topicleri gereksiz bulmuşumdur her zaman .. Gidecek gidebilir .. Gidenler geri gelebilir .. Kalanlarla sorunumuz zaten YOK .. REKLAM kokan hareketler bunlar!
__________________ |
| |
| | #5 |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 3756 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir yanım kal diyor,Bir yanım git! Kimse yerine zamkla yapışmadı ve kimse zorla tutulmuyor kendisiyle çelişkiye düşen insanları hayretle karşılıyorum daha önceki mesaj ve beyanlarında forumdan ayrılan arkadaşımıza hicazet yapan onun duygularını istismar eden kimdi??? Bu ne çelişkidir böyle arkadaşımın lanse ettiği gibi duygu sömürüsü ve Reklam kokan hareketler bunlar giden gider kalan kalır kalan sağlar bizimdir..!Bu tür provake eylemleri şov haline dönüştürmeyelim lütfen daha evvel Site Admini tarafından bu konu gündeme getirilmiş ve üyelerin bu tarz veda mesajı açması söz konusu değildir.. Her yorumunda doğru insan ve gerçekçiyim imajını veripte imajın yok olması kaçınılmazdır ya klavyemize yada dilimize mukayet olmak gerekir aksi halde ardına bakmak durumunda kalırsınız.. Bizler ARTÇI değil her zman ÖNCÜ olduk farkımız bu napalım.. İşte çelişkili mesaj? Konu No Exit tarafından (12-06-2008 Saat 11:42 PM ) değiştirilmiştir. |
| |
| | #6 |
| Misafir..
| Cevap: Bir yanım kal diyor,Bir yanım git! "Rabia öncelikle hoşgeldin. Bu kadar kısa süren ayrılıklar için veda forumu açılması oldum olası tuhafıma gitmiştir.İnsan gerçekten temelli gidecekse veda etmeli diye düşünüyorum. Kısa süreli ayrılıklarda sessiz sedasız giderseniz,dönüşünüz daha muhteşem olur. Tekrar süpermeydanda olmana çok sevindim.:)" Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demek istiyorum.Arkadaşım daha önce aynı konuyu açan birisini eleştirip,dalga geçiyorsun ama aynı şeyi kendin yapıyorsun. Şimdi bir şiir eklemek geldi içimden; Ne taaccub ediyorsun buna dünya derler, Duyulan herzelere onda nihayet yoktur, Yerin altında öküz var mı dedi bir meczup, Onu bilmem dedim fakat üstünde pek çoktur. Ferit Kam |
| | #7 |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 3756 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir yanım kal diyor,Bir yanım git! Bir şiirde ben ekleyim No Exit'ın duygusal yanlarıda mevcut; ![]() VEDA Veda veda etmeyi sevmem vedalar sonları hatırlatır bana bu sonlar ki benim için geride kalmış yarım bırakılmış zamanlar veda etmeyi sevmem vedalar bitişleri hatırlatır bana bu bitişler ki içimde bitiremediğim veda etmeyi sevmem gidemem ardıma bakmadan hep birşeyler eksiktir sanki yarımdır geride bıraktığım her şey veda etmeyi sevmem kayıplarım gelir aklıma yitirdiklerim beceremediklerim bu beceremediklerim ki benliğime sinen veda etmeyi sevmem dayanamam ardımda kalan buğulu gözlere (!) veda etmeyi sevmem gidemem o zaman yaşlı gözlerle bilinmeyenlere gidemem bilinmeyen o geleceğe veda etmeyi sevmem vedalar sonları hatırlatır bana ben sonları sevmem veda etmeyi sevmem geri dönmeyeceğini bildiğin bir gemiye el sallamaya benzer veda etmek veda etmeyi sevmem vedalar sonları hatırlatır bana ben sonları sevmem Rıza Aslan |
| |
| | #8 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir yanım kal diyor,Bir yanım git! Özel meselelerin Forumlara taşınması Kurallara aykırıdır. Lütfen forum kurallarını okuyunuz BASLIK KILITLENMIŞTIR.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |