FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Mesaj Panosu

Bir yanım kal diyor,Bir yanım git!

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Bir yanım kal diyor,Bir yanım git!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba Üye Arkadaşlar Forumda yazan tüm arkadaşlardan ikilemde kaldığım bir konuda yardım istiyorum. Bu forumda sizlerle paylaşımda bulunmak bana terapi gibi geliyordu... Ama bir yanım git diyor bir daha gelme,Bir ..."

Anketimiz: Temelli gideyim mi? Yoksa temelli kalayım mı?
Git (Çünkü burda kimse vazgeçilmez değil.) 1 33,33%
Kal (Paylaşımlarına devam etmelisin) 1 33,33%
Ben karışmam kendin bilirsin... 1 33,33%
Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 12-06-2008, 09:41 PM   #1
Super Aktif

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İnsan, ancak yüreğiyle baktığı zaman doğruyu görebilir. Gerçeğin mayasını gözler göremez.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor
Bir yanım kal diyor,Bir yanım git!

Merhaba Üye Arkadaşlar

Forumda yazan tüm arkadaşlardan ikilemde kaldığım bir konuda yardım istiyorum.
Bu forumda sizlerle paylaşımda bulunmak bana terapi gibi geliyordu...
Ama bir yanım git diyor bir daha gelme,Bir yanım burada kal ve devam et
paylaşımlarda bulunmaya diyor. İkilemde kaldım karar veremiyorum.
Sizler bana karar vermemde yardımcı olur musunuz?

''SAHARAY''
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 12-06-2008, 09:46 PM   #2
Super Aktif

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İnsan, ancak yüreğiyle baktığı zaman doğruyu görebilir. Gerçeğin mayasını gözler göremez.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor
Cevap: Bir yanım kal diyor,Bir yanım git!

Gitmek

Böyle gidiyoruz iste.
Bir yanimiz "kalk gidelim",
öbür yanimiz "otur" diyor.

"Otur" diyen kazaniyor.
O yan kalabalik zira...

Can Yücel

(Gitmek şiirinden bir bölüm)
Alt 12-06-2008, 09:48 PM   #3
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Bence kalmalısın..Evet kimse vazgeçilmez değil fakat paylasımlarını begeniyoruz bu yüzden gitme diyorum..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 12-06-2008, 10:20 PM   #4
SUPER MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

Bu tür topicleri gereksiz bulmuşumdur her zaman ..

Gidecek gidebilir .. Gidenler geri gelebilir .. Kalanlarla sorunumuz zaten YOK ..

REKLAM kokan hareketler bunlar!
Alt 12-06-2008, 10:34 PM   #5
Banned
SUPERMEYDAN

No Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyor

Kimse yerine zamkla yapışmadı ve kimse zorla tutulmuyor kendisiyle çelişkiye düşen insanları hayretle karşılıyorum daha önceki mesaj ve beyanlarında forumdan ayrılan arkadaşımıza hicazet yapan onun duygularını istismar eden kimdi??? Bu ne çelişkidir böyle arkadaşımın lanse ettiği gibi duygu sömürüsü ve Reklam kokan hareketler bunlar giden gider kalan kalır kalan sağlar bizimdir..!Bu tür provake eylemleri şov haline dönüştürmeyelim lütfen daha evvel Site Admini tarafından bu konu gündeme getirilmiş ve üyelerin bu tarz veda mesajı açması söz konusu değildir..

Her yorumunda doğru insan ve gerçekçiyim imajını veripte imajın yok olması kaçınılmazdır ya klavyemize yada dilimize mukayet olmak gerekir aksi halde ardına bakmak durumunda kalırsınız..

Bizler ARTÇI değil her zman ÖNCÜ olduk farkımız bu napalım..

İşte çelişkili mesaj?

Konu No Exit tarafından (12-06-2008 Saat 11:42 PM ) değiştirilmiştir.
No Exit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 12-06-2008, 11:24 PM   #6
hisarlikenan
Misafir..

"Rabia öncelikle hoşgeldin.

Bu kadar kısa süren ayrılıklar için veda forumu açılması oldum olası

tuhafıma gitmiştir.İnsan gerçekten temelli gidecekse veda etmeli diye düşünüyorum.

Kısa süreli ayrılıklarda sessiz sedasız giderseniz,dönüşünüz daha muhteşem olur.

Tekrar süpermeydanda olmana çok sevindim.:)"

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demek istiyorum.Arkadaşım daha önce aynı konuyu açan birisini eleştirip,dalga geçiyorsun ama aynı şeyi kendin yapıyorsun.
Şimdi bir şiir eklemek geldi içimden;

Ne taaccub ediyorsun buna dünya derler,
Duyulan herzelere onda nihayet yoktur,
Yerin altında öküz var mı dedi bir meczup,
Onu bilmem dedim fakat üstünde pek çoktur.

Ferit Kam

Alt 12-06-2008, 11:47 PM   #7
Banned
SUPERMEYDAN

No Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyorNo Exit çok gurur duyuyor

Bir şiirde ben ekleyim No Exit'ın duygusal yanlarıda mevcut;

VEDA

Veda veda etmeyi sevmem
vedalar sonları hatırlatır bana
bu sonlar ki
benim için geride kalmış
yarım bırakılmış zamanlar

veda etmeyi sevmem
vedalar bitişleri hatırlatır bana
bu bitişler ki
içimde bitiremediğim

veda etmeyi sevmem
gidemem
ardıma bakmadan
hep birşeyler eksiktir sanki
yarımdır geride bıraktığım her şey

veda etmeyi sevmem
kayıplarım gelir aklıma
yitirdiklerim
beceremediklerim
bu beceremediklerim ki
benliğime sinen

veda etmeyi sevmem
dayanamam
ardımda kalan buğulu gözlere (!)

veda etmeyi sevmem
gidemem o zaman
yaşlı gözlerle
bilinmeyenlere
gidemem
bilinmeyen o geleceğe

veda etmeyi sevmem
ben sonları sevmem

veda etmeyi sevmem
geri dönmeyeceğini bildiğin
bir gemiye el sallamaya benzer
veda etmek

veda etmeyi sevmem
ben sonları sevmem

Rıza Aslan
No Exit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-06-2008, 12:07 AM   #8
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 25
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Özel meselelerin Forumlara taşınması Kurallara aykırıdır. Lütfen forum kurallarını okuyunuz

BASLIK KILITLENMIŞTIR.
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil