![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "iyiki Doğdun Güney" başlıklı konu görüntüleniyor, "Forumumuzun sevilen, hırçın, çokbilmiş üyelerinden Güney Hanım'ın bugün doğumgünüdür. Güney Hanımın doğum gününü kutluyorum, İyiki doğdun ,iyiki bu forumdasın ( yoksa sağ görüşlü arkadaşlarımız kiminle tartışacaktı?) Kuzey Enişteye selam:))..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyiki Doğdun Güney Forumumuzun sevilen, hırçın, çokbilmiş üyelerinden Güney Hanım'ın bugün doğumgünüdür. Güney Hanımın doğum gününü kutluyorum, İyiki doğdun ,iyiki bu forumdasın ( yoksa sağ görüşlü arkadaşlarımız kiminle tartışacaktı?) ![]() Kuzey Enişteye selam:))
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Sayın vede sevgili yüksell...çok mutlu oldum teşekkür ederim duyarlılığın vede inceliğin için.. sizinle olmak mutluluk verici...."Sağ" cı arkadaşlarada teşekkür ederim..:)) Forumda onların sayesinde baya eğleniyoruz...:))))
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Sayın güney durun biraz, doğum gününüz daha yeni başlamış, hemen teşekkürle konuyu kesmeyin, tüm arkadaşlar birer, birer gelsin kutlasın, sizin ikramınızıda alalım bu arada ve lütfen küba işi olmasın türk işi olsun :) Nice gönlünüzce, sağlıkla geçecek ömür dilerim, Sevgili güney arkadaşım. |
| | |
| | #4 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Alıntı:
Martılar geldiler "küba" dan...O muhteşem, havana purolarından getirmişler.. ben size bir küba purosu ikram edeyim gerçek "küba".... ama yanında bir de "türk kahvesi" hatırı çok ya...kayfini çıkarın... Kutlamanız için sonsuz teşekkürler arkadaşım....
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 181 Rep: 17863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney guney hanim dogum gununuz kutlu olsun, nice mutlu dogum gunleri gecirmenizi dilerim sevdiklerinizle, |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Teşekkürler "orkun" .. sizlerle yani sevdiklerimle birlikte olmak mutlu ediyor.... Martılar sana kocaman bir "pusula" getirdiler... saol...
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 161 Rep: 15838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Canım arkadaşım bu güzel gününde varlığını hissetmek bile güzel iyiki varsın iyiki bizimlesin seni çok seviyorum forumdan da sana sesleniyorum bak..:) hep beraber nice güzel günlerimize.. |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Güney ablacım.. Doğum günün kutlu olsun.. Nice senelere sevdiklerinle birlikte..
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
| | #9 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Alıntı:
Sana kocaman demetler halinde nergizler gönderiyorum bütün kalbimle....
__________________ | |
| | |
| | #10 | |
Ne dersin Konya caddelerinde yakışmazmı sana 2008 hayabusa....:))aldım vallaha...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| guney, kuzey |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |