![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "iyiki Doğdun Güney" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: RABİA ´isimli üyeden Alıntı Doğum Günün Kutlu Olsun Mutlu Ol Senelerce Sana Boncuktan KUŞ Yaptım Konacak Pencerene... Hayırlı ve sağlıklı bir yaşam dilerim.Doğum Gününüz Kutlu Olsun... Sevgili "rabia" Ben ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #41 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Alıntı:
Ben Güneyden kalkıp gelmişim Sımsıcak bir öpüş alnımda gün Yumruk kadar yüreğimde bir dünya Toprak kokan avuçlarımda güneş Ve urbam gibidir üstümde hüzün.... Çok teşekkür ederim...Hayırlısı ne diyelim....sağol...
__________________ | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #42 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Alıntı:
sönmekte olan bir ateşi dinlerken yanıma sokulan su, ürperecek ne var bunda,zaman gülünç gözkapaklarını kapatıyor. ellerim yokmuş gibi, üç gün üç gece dalgın dolaşabilirim şimdi, su seslerine yakın su seslerinden uzak,meyilli ve gülümseyen... Buzlu bir rakı kadehinin ardında beklediğim....kapımı çalıyor? yok yok sana öyle geliyor... çok teşekkür ederim saol...Hep öfkene yoldaşlık etsin gülümsemen..
__________________ | |
| | |
| | #43 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Sevgili "mavi"; Sonsuz sevgilerimle çok teşekkür ediyorum...ne kadar güzel iyi dileklerle uyumak ve uyanmak yeni güne....sağol arkadaşım...Yolculuğumuzun uzun olması dileğimdir....
__________________ |
| | |
| | #44 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: adana-istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 510 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney BİLİYORUM BİRAZ GEÇ KALMIŞ BİR KUTLAMA..(Biz kutlamıştık) SENİN İÇİN SÖYLEYEBİLECEĞİM NE KALDI DİYE DÜŞÜNMEK,TEN KENDİ,Mİ ALAMADIM VARLIĞIN BENİM İÇİN HAYATTA OLMAZSA OLMAZLARIMDAN.. SEN ZATEN BUNU,DA BİLİYORSUN ! İYİ,Kİ DOĞDUN İYİ,Kİ VARSIN SAĞLIK VE MUTLULUKLA VAR OLMAYA DEVAM ET LÜTFEN........ KOCAMAAAAAAN ÖPÜYORUM...... |
| | |
| | #45 | |
Sadece gözlerine bakmak ve seni hissetmek.....Söze gerek yok bizde....seni sevmenin güzelliği en büyük zenginliğim.....
__________________ | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| guney, kuzey |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |